Учні Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1 черговими взяли участь у цьогорічному Всеукраїнському фізкультурно-оздоровчому заході «Ти зможеш, якщо зміг я!», що триває на Рівненщині два заключні місяці року.

Захід розпочав своїм вітальним словом заступник директора з навчальної роботи Борис Кузнецов. Вишикувані команди послухали настанови від старшого товариша і швиденько перейшли до того, задля чого всі і зібралися – спортивних естафет.

Новорічний настрій і відчуття близького свята ніяк не завадили їм налаштуватися на спортивну боротьбу. Понад годину місцева малеча наввипередки бігала зі спортивним інвентарем, намагаючись не лише самотужки впоратися із поставленими завданнями, а й допомогти товаришам по команді.

Вони проходили дистанції у парах та поодинці. Це дозволило дітям відчути дух командної боротьби і підтримки. Старшокласники, які були у складі кожної команди, підказували і коригували дії молодших учасників та намагалися проходили дистанцію разом з ними.

Для більшості дітей завдання промайнули непомітно, і вони хотіли продовження, однак всі естафети були пройдені, а переможці встановлені. Увесь захід особлива боротьба точилася між «Легіоном» і «Отаманами», в ході якої останні здобули перемогу в трьох конкурсах з п’яти і таки зуміли вибороти загальнокомандне перше місце, а «Козаки» стали третіми.

Окрім традиційних конкурсів, діти заочно змагалися в конкурсі малюнка на спортивну тематику. З декількох десятків якісних і хороших робіт, суддям довелося вибрати лише три. І найкраще показали на своїх малюнках, що спорт і творчість нерозлучні - Мостов Владислав, Бречко Максим та Бузієвич Михайло. За свої роботи вони отримали цінні призи від Відділення НОК України в Рівне нській області, а команди, що посіли призові місця в спортивних естафетах були відзначені ще й нагородами комунального закладу «Обласний центр фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» Рівне нської обласної ради.

pic

pic

pic