Імбирні пряники - ідеальні ласощі для будь-якого свята.Останнім часом набули великої популярності та стали прикрасою багатьох свят. Але взимку вони особливо актуальні, адже асоціюються з Різдвом і теплим родинним затишком. Пропонуємо кілька цікавих ідей для весілля.

Пряників багато не буває! І це якраз той випадок. Наприклад, ви можете використовувати пряники замість звичайних весільних запрошень, а також в якості подарунків гостям, прикрасити ними весільний торт і побудувати ціле пряникове містечко в Кенді-барі.

pic

pic

pic

Величезний плюс цих ласощів в їх розмаїтті: чоловічки, серця, сніжинки і навіть будиночки - такий широкий асортимент неодмінно порадує всіх запрошених. Тим більше, кожен пряник можна прикрасити будь-яким написом, малюнком і додати бажаних відтінків. Крім усього, імбирні пряники дуже смачні.



pic

pic

pic

Щоб зробити свято ще затишніше,організуйте окремий пряниковий food-бар, доповнивши його зігріваючими напоями: чай, кава і какао. Впевнені, така тепла атмосфера додасть вашому святу трошки казки.

Джерело:Weddings.if.ua.

pic

pic

pic