Увечері 10 грудня черговий наряд працівників Дубенського відділу поліції прибув до розважального закладу поблизу залізничного вокзалу на виклик про бійку. З’ясовуючи обставини інциденту, захмелілий відвідувач кафе почав чинити опір поліцейським.

У момент, коли у 26-річного місцевого мешканця співробітники поліції розпитували про бійку, із кафе вийшов 22-річний дубенчанин напідпитку. Нецензурно лаючись, він намагався з’ясувати мету приїзду правоохоронців і чіплявся до чоловіка, із яким ті спілкувалися. На прохання заспокоїтись, молодик не реагував.

Поліцейські попередили його про застосування спецзасобів. Утім, і це не подіяло. Продовжуючи поводитись агресивно, дебошир ухопив старшого сержанта поліції за формений одяг та зірвав погони. Правоохоронці застосували до нього кайданки, та й це не вплинуло. Зухвалець намагався втекти не лише з місця події, а й із службового авто, яким його доставили до відділу поліції.

Від проходження медичного огляду для підтвердження стану сп’яніння дубенчанин відмовився, проте факт вживання ним алкоголю засвідчили інші відвідувачі кафе.

За фактом опору працівникам правоохоронного органу під час виконання ними службових обов'язків слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 342 Кримінального кодексу України. Зловмисник раніше вже був судимий за крадіжку та злочини, пов’язані з наркотиками, а цьогоріч 13 разів притягався до адміністративної відповідальності за порушення адміннагляду. Тепер за чергове кримінальне правопорушення йому загрожує позбавлення волі на строк до двох років.