До найкращого навчального закладу області - Рівненського коледжу економіки та бізнесу - завітали ветерани - вельмишановні викладачі, яким завдячує увесь нинішній педагогічний колектив. Бо ж у великої родини коледжу свято - РКЕБу виповнюється півстоліття.

А пригадати його славну історію допомагають старі фотографії та експонати музею. Ностальгія за найкращими роками - те, що нині об'єднало усіх людей, причетних до навчального закладу.

Та на цьому свято для навчального колективу та студентства не закінчилося. На святкові урочистості до 50-річчя РКЕБу і ветеранів, і нинішніх викладачів, і студентство запросили до драмтеатру. На нові досягнення усіх студентів у вітальному слові надихнув шановний директор закладу Василь Романчук.

Традиційно колектив вітали очільники області, керівники навчальних закладів з інших міст та успішні випускники коледжу. Кваліфікованим педагогам навчального закладу вручили нагороди та відзнаки, а подякою від студентів за нелегку освітню працю були гучні оплески.

Як завжди на святкуваннях РКЕБу лунав гімн закладу, який гуртує своїм натхненним і потужним словом кожне покоління студентів. Незабутні концертні номери та святкові виступи - те, чим може похизуватися Рівне нський коледж економіки та бізнесу. Не обійшлося і без приємних сюрпризів: студенти коледжу привітали з ювілеєм рідну альма-матер та улюблений викладацький колектив вишуканим святковим тортом. Коледж не забуває про власні славні традиції, і окрім цього встигає крокувати в ногу з часом, аби демонструвати взірець якісної європейської освіти.