У дитсадках та школах настала пора новорічних ранків та виступів, а в батьків з'явилася проблема, де взяти новорічний костюм та який він має бути. Тому ми вирішили допомогти Вам у цьому.

Костюм Різдвяного ангела

Для виготовлення костюма знадобиться біла тканина, блискітки, пір'я, дощик, стрази.

Основою костюма є біла сукня. Щоб зробити крила для даного костюма потрібно вирізати їх з картону, густо намазати клеєм і обсипати пір'ям.

І який же Різдвяний ангел без німба. Для цього необхідно взяти скручений дріт, обмотати його дощиком та серпантином.



pic

Костюм Гаррі Поттера

Мінімум зусиль потрібно для створення костюма для улюбленого всіма чарівника Гаррі Поттера. Для даного костюму Вам знадобиться сорочка, штани і джемпер, поза всяким сумнівом, це знайдеться в гардеробі кожного школяра. Головні аксесуари для костюма Гаррі Поттера - окуляри, мантія і, звичайно ж, чарівна паличка. Мантію можна змайструвати з відрізу будь-якої зручної тканини темно-синього і чорного кольору.

Оправу для окулярів можна змайструвати зі звичайного дроту, який потім буде пофарбований за допомогою аерозольної фарби. Змайструвати чарівну паличку не складе труднощів. Будь-яка мамина чи бабусина спиця може з легкістю стати чарівним знаряддям в руках малюка. Якщо довгу спицю обмотати красивою тасьмою, прикрасити бісером, паєтками або ялинкової мішурою - у Вас вийде справжня чарівна паличка! Шрам у вигляді блискавки матуся з легкістю намалює за допомогою косметичного олівця.

Костюм ковбоя

Даний образ серед хлопчиків залишається популярним завжди.

Отже, для створення образу ковбоя необхідно взяти замшеву тканину і зшити з неї жилет (або беремо вже готовий). Далі на жилеті потрібно зробити бахрому. Сорочку можна підібрати світлу, бажано навіть білу.

Джинси краще підібрати досить поношені і потерті. Потім зав'язуємо яскраву шийну хустинку. До речі, на джинси теж можна прилаштувати бахрому.

Ковбойський капелюх найпростіше купити в магазині або позичити у знайомих, якщо у Вас такого немає. Доповнюємо образ відповідним взуттям і аксесуарами: наприклад, ковбойським пістолетом.

Костюм Новорічної ялинки

Для виготовлення такого костюму Вам знадобиться зелене вбрання, чи то сукня, чи кофтинка із спідничкою. Далі прикрашаєте одяг блискітками, новорічним дощиком та пришити до нього яскраві новорічні іграшки. І обов'язково не забудьте прикрасити зачіску малюка зіркою або чимось схожим, адже як же новорічна ялинка без головної прикраси.



pic

Костюм Сніговика

Для виготовлення такого костюму Вам знадобляться: білий фліс або будь-яка тканина пухкої структури, відерце, срібляста фарба, валяночки, момаранчевий картон, мітла, синтепон.

Нижня частина костюма шиється як звичайні штани на дитину, в яких можна залишити кілька зайвих сантиметрів, для обсягу. Коли штани будуть готові, в пояс і штанини протягніть синтепон, для додання більшого об'єму костюму.

Щоб зробити кофту, дійте за такою інструкцією: візьміть викрійку на сорочку для розмірів вашої дитини, додайте довжини і розширте до низу, щоб додати об'єм кофтинці, в її нижню частину можна вставити дріт. Вставте в краї рукавів синтепон - так як ви це зробили зі штанами. Коли сама кофта готова, нашийте на неї великі - яскравого, бажано червоного кольору, гудзики. Прикрасьте костюм блискітками, сніжинками, зірочками і дощиком. Тепер необхідно приготувати для нього аксесуари. Для цього Вам потрібно відерце, підібране за розміром голови дитини, пофарбувати сріблястою фарбою з балончика. Закріпити на ньому резинку, щоб утримувати аксесуар на голові. Прикрасьте мітлу і валянки дощиком і аплікацією сніжинок. Доповніть костюм яскраво-червоним легким шарфом і легкими рукавицями в тон - це є невід'ємною частиною одягу казкового персонажа сніговика.

Костюм Новорічної зірки

Для основи костюму візьміть купальник, маєчку або топ білого кольору. Тепер необхідно виготовити спідницю з декількох шарів. Для нижнього шару візьміть щільну білу тканину, для верхнього - з кольорового повітряного матеріалу.

Поверх "повітряної" спідниці, надівається ще одна, в формі зірки. Зробити її просто - з приготованого матеріалу виріжте викрійку у формі зірочки. До неї пришивається тасьма, довжиною більше, ніж сама форма. Це робиться для того, щоб можна було зав'язати спідницю ззаду.

І не забудьте про головний убір у вигляді зірки. Для цього візьміть обруч і обведіть його форму на картон. Тепер намалюйте для цього кола із зовнішнього боку форму зірки. На внутрішній стороні залиште маленькі трикутнички, щоб потім вирізку можна було б приклеїти до обруча. Виріжте і наклейте на обруч. Обклейте сріблястою фольгою.