На Рівненщині - транспортний колапс. Через ожеледицю водії маршруток відмовляються їхати в дорогу і брати відповідальність за людей. Останні ж з самісінького ранку не можуть потрапити на роботу.

"Я не буду їхати і брати відповідальність за життя людей! В мене вже руки-ноги трусяться, поки доїхав з Рівного до села! Нікуди не рушу, поки райавтодор не приведе до ладу дорогу!" - каже водій однієї з маршруток, які курсують у напрямку "Рівне -Дядьковичі".

Також водій розповів, що там, де дорогу і посипали, то не повністю, а шматками, а це ситуації не рятує.

Наразі всі водії маршруток, які їздять у цьому напрямку, відмовилися їхати в рейс.

У льодовому полоні: Рівне нщина зупинилась - рух транспорту ускладнений [ФОТО]

Начальник "Рівне райавтодору" Володимир Осецький каже, працюють на повну потужність.

"Ми зараз посипаєм напрямок Рівне -Млинів, Рівне -Тучин, вже посипали Рівне -Квасилів, Рівне -Малишів під Великий Житин і Колоденку. Ми посипаємо! Просто в нас три одиниці техніки, яка не встигає посипати весь район, а це - 354 кілометри!" - каже Володимир Осецький.

На запитання, чи зверталися до обласної або ж районної влади, аби допомогли вирішити проблему, начальник "Рівне райавтодору" заявив, що в цій ситуації ніхто не допоможе, техніки не вистачає і додаткову ніде взяти.

"Коли є три одиниці техніки на такі кілометри доріг на це уваги ніхто не звертає! А коли настає стихія якась, тоді всі згадують про дорожників!" - обурюється начальник автодору.

І додає - мають нормативи, згідно з якими мають право "розтягнути задоволення" з посипання автошляхів на 8-10 годин. А те, що водії розповідають, що автодорівці халтурять і посипають не всю дорогу, а клаптями, називає недостовірною інформацією.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic