Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні вам буде важко налаштуватися на оптимістичний і доброзичливий лад. Навіть якщо ви спробуєте повністю віддатися роботі, щоб позбутися від похмурих думок, вам це не допоможе. Якщо старі друзі і кохана людина буде намагатися поліпшити ваш настрій; не відкидайте їх спроби.

Телець Сьогодні у відносинах буде мало романтики, а в справах будуть затримки. Але форсувати події і намагатися протидіяти їм не варто. Набагато більше вам знадобиться терпіння і вміння чекати. Розпочаті в цей період відносини будуть тривалими, але не багатими на емоції.

Близнюки Чудовий день для честолюбних людей. Сьогодні у вас є всі шанси для фінансового успіху і для закладки нових фінансових проектів. Зустрічі з впливовими людьми підуть вам на користь, а їхні поради вам можуть стати в нагоді вже найближчим часом.

Рак Ви і делікатність сьогодні можуть виявитися як ніколи, далекі один від одного. День наділяє вас прямолінійним бажанням висловлювати все, що ви вважаєте за потрібне, оточуючим прямо в обличчя. Ваша логіка при цьому буде проста: я знаю як краще, моя думка правильна..

Лев Сьогодні оточуючі будуть дратувати вас. Навіть якщо вони безпосередньо не стоять на вашому шляху і ніяк не можуть перешкодити роботі, вам може здатися, що вони одним своїм неорганізованим видом відволікають вас від важливих справ. Оточуючим ж буде здаватися, що ви чіпляєтеся до них ні за що і шукайте конфлікту.

Діва Цей день, може принести цьому знаку, великі зміни. Найбільш яскраво вони можуть проявитися в особистому житті. У самотніх є дуже великий шанс зустріти людину, яка матиме вирішальний вплив на все подальше життя і може закінчитися навіть шлюбом. А ось подружні пари, навпаки, будуть переживати складний період перевірки відносин на міцність.

Терези Зірки сьогодні радять вам не гарячкувати в таких розмовах і уникати непотрібних деталей. Зберігайте спокій і зосередьтеся на фактах — образи і взаємні претензії сьогодні можуть завести вас занадто далеко. У будь-якому випадку, це явно не ваш день. Всі плани підуть шкереберть, а ті, на кого ви сподівалися, будуть зайняті своїми справами. Так що домогтися чого-то сьогодні навряд чи вдасться.

СкорпіонВи зумієте прийняти рішення, яке найважливішим чином позначиться на подальшій роботі. Уважно ставтеся до всіх вступників пропозицій і погоджуйтеся в першу чергу на ті, які передбачають освоєння нових знань і навичок.

Стрілець Можливі ситуації, коли вам буде потрібна підтримка близьких людей, і в більшості випадків ви її отримаєте. Не соромтеся просити про допомогу, обговорювати свої проблеми, говорити про те, що вас турбує.

Козеріг Сьогодні чудовий день для кохання і романтики. Почуття обіцяють бути особливо сильними і яскравими, а на перший план вийде не логіка, а інтуїція, яку сміливо можна довіряти.

Водолій У вас з'явиться шанс самоствердитися на роботі або в стосунках з коханою людиною. Потрібно проявляти дипломатію і говорити як можна більше комплементів оточуючим — ви завоюєте серця навіть своїх ворогів. Гарний час для походу до перукаря або косметолога.

Риби В цей день варто дуже уважно ставитися до дотримання моральних норм і правил. На роботі доведеться закликати всю свою працьовитість, так як енергії буде не вистачати.