Що віщують зорі усім знакам зодіаку у цей день:

Овен

Сьогодні ваша впевненість в якомусь питанні здатна дати збій. Те, в чому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як ви думали, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, ви і самі перегляне свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне.

Телець

Сьогодні ви здатні проникнути в суть речей, розбираючи питання до атомів і молекул. Це може привести вас до нових, в тому числі і несподіваним, висновків. Навіть самі прості повсякденні справи ви маєте шанс подивитися під новим кутом, відшукавши в них невидимі раніше нюанси.

Близнюки

Сьогодні, вирішуючи будь-які питання, ви ризикуєте заблукати в лабіринті власних думок. Що ж, поняття «думати» і «ускладнювати » знаходяться на різних полюсах. Перше завжди корисно, а от друге ви готові продемонструвати у всій красі, викликаючи невдоволення оточуючих.

Рак

В цей день у вас може відбутися деяка переоцінка цінностей, і це відіб'ється на вашому іміджі і манері поведінки. Ви віддасте перевагу приділяти більше уваги собі коханим, і від цього стане ще краще.

Лев

Від враження, яке ви справите на оточуючих, буде залежати ваш подальший успіх. Це відчуття свободи і піднесений настрій постарайтеся зберегти протягом усього тижня.

Діва

В роботі вас чекають деякі зміни або несподівані сюрпризи. Нервозність і незадоволеність будуть супроводжувати вас цілий день. Постарайтеся бути уважними на дорозі, є ймовірність аварій та отримання різних травм. Краще провести цей день вдома, в колі сім'ї.

Ваги

Постарайтеся сьогодні не говорити зайвого і нічого не обіцяти, щоб потім вам не пред'явили рахунок. Цей день найкраще провести наодинці з коханою людиною, а якщо та кого немає, то присвятити його собі. День хороший для догляду за волоссям, покупки яскравих речей. Можливі неприємності з дітьми, які до вечора ви зможете подолати.

Скорпіон

Цей день несе у собі дуже сприятливий енергетичний заряд. Від вас вимагається більше посміхатися, виявляти дружелюбність, а також не забувати про себе. Побалуйте себе чим-небудь смачненьким, купіть обновку. Повірте, покупка буде дуже вдалою. Не бійтеся сьогодні оновити свій імідж.

Стрілець

Сьогодні може відбутися досить багато неприємних і навіть небезпечних подій. Постарайтеся не спокушатися, не будьте занадто довірливими, щоб потім не розчаруватися. Це стосується і ділового та особистого життя. Будьте уважні до дрібниць, саме в них можливий підступ. Навіть апетитне тістечко сьогодні може виявитися несмачним і навіть зіпсованим.

Козеріг

Вам необхідно навчитися розуміти власний організм, неодмінно зміцнювати його і іноді балувати. Працюйте над гнучкістю не тільки тіла, а й мислення і емоцій. Це допоможе гармонійніше вибудовувати відносини з людьми. Намагайтеся слухати себе, свою інтуїцію.

Водолій

Сьогодні у вас буде відзначатися підйом сексуальної енергії, тому в голові не буде думок про роботу. Будьте акуратні, не приймайте поспішних рішень. Ввечері потрібно трохи розслабитися з коханими, або зайнятися творчістю.

Риби

Сьогодні зірки надають вам прекрасні можливості для самовираження, натхнення, генерації нових ідей і будь-яких видів креативу, так що творчі люди будуть відчувати себе в своїй стихії. Інтуїція обіцяє піднести приємні сюрпризи —радьтеся з нею якомога частіше.