Що віщують зорі усім знакам зодіаку у цей день:

Ваги

Терезам сьогодні, 5 листопада, зірки рекомендують відмовитися від будь-якого роду надмірностей. Обжерливість негативно відіб'ється на Вашій фігурі, зайві кілограми доведеться довго зганяти в спортивному залі. А якщо Ви вирішите порадувати себе новою річчю, готуйтеся, що доведеться спустошити весь гаманець.

Скорпіон

Сьогодні, 5 листопада, Скорпіонам доведеться втратити свою звичну впевненість. Вас чекає знайомство з дуже гідною людиною, при зустрічі з яким Ви втратите дар мови і не зможете представити себе у вигідному світлі. Вам варто задуматися над підвищенням власної самооцінки.

Стрілець

Гороскоп Стрільців на сьогодні, 5 листопада, говорить про те, що Вам не варто потурати бажанням молодших родичів. Задля усмішки дитини Ви підете на що завгодно, незважаючи на критику інших членів сім'ї. Але пам'ятайте, що Ви також відповідає за формування характеру юного створення.

Козеріг

Козерогам сьогодні, 5 листопада, належить відчути себе "білою вороною". У цей день Ви будете дуже активно працювати, в той час, як інші Ваші колеги будуть обговорювати подію, що сталася на останній корпоративній вечірці. Зірки не рекомендують Вам відбиватися від колективу.

Водолій

Сьогодні, 5 листопада, Водоліям доведеться похвилюватися з-за проблем з електричним приладом. Ви будете сильно засмучені, так як могли б витратити цей час на те, щоб провести час з сім'єю або виконати важливе завдання по роботі.

Риби

Зірки сьогодні, 5 листопада, кажуть Рибам про те, що Ви відчуєте божевільний емоційний сплеск. Причиною Вашого піднесеного настрою стане романтична зустріч з людиною, про яку Ви давно мріяли. У цій ситуації головне, що цей взаємний інтерес.

Овен

Овнам сьогодні, 5 листопада, загрожує відчути брак енергії на виконання службових обов'язків. На жаль, з-за цього Вам буде серйозна розмова з керівництвом, так як на Вас поклали великі надії, а Ви поки що не дуже добре справляєтеся.

Телець

Гороскоп Тельцям на сьогодні, 5 листопада, не рекомендує вступати в з'ясування відносин, які Вас не стосуються. Швидше за все, люди самі вирішать, але в момент апогею розглядів можуть емоційно постраждати всі люди, що знаходяться поруч. Побережіть свої нерви.

Близнюки

Сьогодні, 5 листопада, Близнюкам доведеться продемонструвати всю свою мужність і почуття гумору в нелегкій ситуації. Ви опинитеся єдиною людиною у Вашому робочому колективі, хто буде в змозі іронізувати після неприємної новини, яку озвучить керівництво.

Рак

Гороскоп Раків на сьогодні, 5 листопада, попереджає про те, що Вам потрібно на деякий час змінити обстановку. Досить давно Ви відчуваєте, як на Вас тиснуть стіни і не вистачає простору. Тому зірки рекомендують вибратися на прогулянку, а краще всього відправитися за місто на природу, щоб заповнити свій емоційний баланс.

Лев

Левам сьогодні, 5 листопада, доведеться опинитися у владі тривожних передчуттів. Щоб підняти собі настрій, зірки рекомендують змінити обстановку і знайти співрозмовника, який заразить Вас своїм позитивним настроєм. Тільки так Ви зможете позбутися від сумних думок.

Діва

Дівам сьогодні, 5 листопада, доведеться провести час у віртуальному просторі. Спочатку Ви присвятіть час вивчення якогось важливого для Вас питання, а потім Ваш сеанс в Інтернеті перетворитися в спілкування зі старими друзями та знайомими.