Так вчора, близько 10-ї вечора патрульним надійшов виклик про дорожньо-транспортну пригоду на перехресті вулиць Новака (кол. Приходька) та Осипова за участі автомобілів Skoda Superb та Citroen Jumper.

У 35-річного водія Citroen Jumper патрульні виявили ознаки аклкогольного сп'яніння, позаяк він відповився проходити тест на місці чи у медзакладі на нього склали протокол за ч.1 ст.130 (керування у стані сп'яніння по відмові) та за ст.124 ( скоєння ДТП).

А близько 11-ї вечора, на вулиці Князя Романа, інспектори виявили дорожньо-транспортну пригоду, у якій водій автомобіля ЗАЗ, здійснюючи маневр поворот праворуч, допустив занос транспортного засобу з подальшим зіткненням з бордюром та опорою ліній електропередач, внаслідок чого пошкодив своє авто.

Під час спілкування з 24-річним керманичем, патрульні виявили ознаки алкогольного сп'яніння, що і підтвердив тест на місці – 2,02 проміле.

Патрульні склали відповідні адмінматеріали на водія: за ч.1 ст.130 (керування у стані сп'яніння), за ст.124 (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна). А за те, що водій не мав при собі жодних документів винесли постанову за ч.1 ст.126 (керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія відповідної категорії, реєстраційного документа на транспортний засіб, а у випадках, передбачених законодавством, ліцензійної картки на транспортний засіб, а також поліса (договору) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів) КУпАП.

За останню добу патрульні зафіксували 8 ДТП.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

Про це повідомляє Патрульна поліція Рівного.