Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Зірки гороскопа в цей день наділяють вас спокійною упевненістю в собі, світлою головою і комунікабельністю, так що при бажанні ви зможете показати себе у всій красі і зав'язати корисні знайомства. Оточуючі будуть зачаровані вашим м'яким натиском і сексуальністю.

Телець Зірки свідчать про те, що ви володієте потрібним набором знань і умінь, щоб не вдарити в бруд обличчям, так що вирішити завдання цілком вам під силу.

Близнюки Це один із днів, об'єднаних ідеєю переорієнтації. Ви можете відчувати приплив сил, рішучості перейти до нової діяльності або вибрати більш зрілу позицію у відносинах. Можливий перегляд симпатій, прихильностей або захоплень.

Рак Сьогодні ви можете опинитися втягнутими в справу або розгляд, так чи інакше пов'язаний з грошима. Це може бути все що завгодно — від розмови з начальством про зарплату до банальної сварки вдома з приводу занадто великих витрат.

Лев Сьогодні вас можуть долати найрізноманітніші питання, значимістю і з практичної цінності порівнянні з сакральним питанням про сенс життя. Якщо ви не хочете провести цілий день в марних сумнівах і метаннях, краще на час переключити свій мозок на що-не будь більш просте і практичне.

Діва Сьогодні вам краще не приймати важливі, відповідальні рішення. Зірки то і справа будуть схиляти до прийняття радикальних заходів, а це не завжди добре. Втім, якщо якась ситуація давно назріла і вимагає рішучих заходів, це відмінний день для того, щоб в ній розібратися.

Терези Сьогодні в справах ви будете почувати себе не кращим чином, аж до того, що вас може то і справа хилити в сон. Однак зірки обіцяють, що якщо ви подолаєте апатію, то не пошкодуєте. День надасть вам цікаві можливості, скористатися якими ви зможете, тільки якщо повністю ввійдете у робочий ритм. Не виключено, що ці можливості будуть пов'язані з інформаційними потоками — від інтернету і книг до розмов, пліток і чуток.

Скорпіон День обіцяє бути дуже критичним. Вам можливо сьогодні доведеться зіткнутися з недоброзичливцями і шахраями. Постарайтеся уникати нових знайомств, а також спробуйте проявити стриманість у спілкуванні зі знайомими і друзями. Багато сил і часу, у вас сьогодні заберуть домашні клопоти.

Стрілець Сьогодні ваш настрій стабільним не назвеш. З одного боку, ви можете нервувати і дратуватися на людей, що потрапили під гарячу руку, з іншого — здатні на великодушний вчинок або інший несподіваний крок. Більше того, не лише вчинки, але і почуття можуть бути підвладними логіці. Протягом дня у вас здатна раптом прокинутися дружня симпатія до когось, або спалахнути любов.

Козеріг Настав час діяти. День підходить для вирішення фінансових питань і проведення своєї лінії в усьому, що ви вважаєте за потрібне. Це відмінний день для здійснення будь-яких задумів, що вимагають рішучості, кмітливості та енергійності.

Водолій Ваша увага сьогодні буде прикута до кар'єри. Чого тільки не зробиш, щоб піднятися хоч на одну сходинку по соціальних сходах! Ймовірна підтримка від малознайомих людей, які вам нічим не зобов'язані і нічого від вас не чекають.

Риби Постарайтеся сьогодні бути тактовніше з начальством, а також ретельніше виконуйте свої справи. Адже непорозуміння сьогодні можуть привести до падіння кар'єрного зростання. В особистому житті намагайтеся не висувати своїй другій половинці ультиматуми, це може привести до сварок.