Новорічні свята минають швидко, але магію цих свят можна зберегти на завжди. Професійна фотосесія дозволяє нам закарбувати найпрекрасніші миті життя в не менш чарівних світлинах. Успіх фотосесії не мало залежить від місця зйомки. Ви помиляєтесь, якщо думаєте, що фотостудії – це лише сірий, білий та чорний фон. У Рівному є фотостудія з різними новорічними інтер’єрами, які передають справжній домашній затишок та тепло.

«LIKE IT PHOTO» - це креативна фотостудія. Якщо ви шукаєте неординарне місце для зйомки – це те, що вам потрібно. Тут є 12 різнотипних локацій, які завжди можна «підправити» за вашими уподобаннями. Новорічний декор створить атмосферу справжнього свята. Комфортні та затишні умови у фотостудії «LIKE IT PHOTO» дозволяють вам розкритись на повну перед камерою фотографа.



pic

Не обмежуйте себе поняттям «фотостудія» як стандартним і «заїждженим» місцем зйомок. Адміністратор «LIKE IT PHOTO» обговорить з вами усі нюанси задуму фотосесії. А питань може бути чимало: зробити макіяж, обрати стиль та декор локації. Ви можете не завантажувати себе зайвими справами, адже у фотостудії є і професійні візажисти. Ви можете замовити портретні чи фешенфото для себе чи своїх близьких. Дитячі та сімейні фотографії у новорічному стилі виглядають ніби зі сторінок глянцевих журналів, але влучно передають атмосферу зимових канікул, Нового Року та Різдва та дитячох безтурботності.



pic

pic

Чому «LIKE IT PHOTO»?

Час фотосесії ви можете обрати будь-який, адже фотостудія працює 24/7.

Професійна команда фотографів знає, як працювати з кожним клієнтом – від сором’язливого малюка до впевнених чоловіків та жінок.

За бажанням ви можете обрати фотографа самостійно.

Спеціально до свят облаштовано 7 локацій з новорічними декораціями.

Знайти фотостудію дуже легко, адже вона розташована за адресою м. Рівне , вул. Гагаріна, 39.

Більше про роботу фотостудії «LIKE IT PHOTO» дивіться у соцмережі Вконтакті Фотостудія Рівне ★ LIKE IT PHOTO ★ та на сайті likeit.photos.

pic

pic