(*Кожна людина має свого Ангела-охоронця і відповідно свій День Ангела.*)30 листопада День Ангела відзначають Іван, Захар, Григорій та Геннадій.

Значення імені Іван

Івану властива наполегливість, яка може змусити його йти до своєї мети напролом, не зважаючи ні на що. У той же час він може абсолютно охолонути до неї, коли вона буде вже дуже близька. У спілкуванні з оточуючими чоловік веде себе відкрито, просто, ненав’язливо, довірливо. У його гостинному домі комфортно всім – друзям, родичам, колегам, сусідам. Це чуйна людина, яка жваво відгукується на події в житті своїх численних родичів.

Для володаря імені Іван мають велике значення сім’я, рід, предки, сімейні традиції; до всього цього він ставиться шанобливо і трепетно. Цей чоловік із задоволенням організовує сімейні свята, на які охоче запрошує рідню, та й в цілому він небайдужий до гучних веселощів. Якщо мова заходить про інтереси членів сім’ї чи власних, то зазвичай гнучкий Іван стає принциповим і впертим.

Значення імені Захар

Захар виділяється своєю сентиментальністю, дружелюбністю. Він дуже уважний і чуйний чоловік, який не вміє відмовляти іншим в допомозі. А так як його характеру не вистачає твердості.

Чоловік з таким ім’ям прагне до спокійного, розміреного життя, в якій відсутні потрясіння і бурхливі пристрасті.

Захар – товариська людина, яка намагається підтримувати гарні відносини з оточуючими. Він завжди радий гостям, дружить із сусідами. Його дуже важко вивести з рівноваги, роздратувати.

Значення імені Григорій

Григорій за характером активний, вольовий, волелюбний. Він галантний у спілкуванні, урівноважений, товариський. Григорій впертий і темпераментний.

У важких життєвих ситуаціях проявляє мужність, велике самовладання і неабияку відвагу. Григорій лідер по натурі, не терпить зневаги до своєї персони. Він володар сильного характеру. Григорій не терпить тиску і не любить жити за загальними правилами, що приносить Григорію зайві проблеми. Але саме від цієї людини можна чекати рішучих дій і сміливих ідей. Він упевнений у своєму успіху і не боїться ризикувати.

Значення імені Геннадій

Геннадій дуже гостро сприймає критичні випади на свою адресу. З похвалою оточуючим краще теж не перебільшувати, якщо вони не хочуть мати потім справу з зарозумілим типом. Майбутню дружину вибирає досить обачно. На службі чоловік вельми активний і не звертає ніякої уваги на перешкоди, що заважають йому прорватися в перші ряди.

Геннадій ревнивий. У сімейному житті цінує затишок і комфорт. Всю енергію присвячує благополуччю сім'ї, рухаючись за принципом: усе в будинок, нічого з будинку. Домагається успіхів на вибраному шляху, усіма силам прагне вийти в керівники.