Що віщують зорі рівнянам в перший день тижня:

Овен. Можливо, вам доведеться вдатися до хитрощів, щоб піти від відповідальності за свої промахи. Але це лише тимчасово. Напруга буде зростати, і рано чи пізно вам доведеться відповідати за рахунками, тому ваша маленька брехня може тільки погіршити ситуацію.

Телець Сьогодні вас то і справа будуть відволікати домашні турботи — не тільки поточні, але і ті, які давно накопичилися і потребують вирішення. Крім того, близькі можуть намагатися навперебій заволодіти вашою увагою, вимагаючи від вас допомоги, розуміння і підтримки. Оскільки розірватися ви не в силах, вам доведеться розставляти пріоритети, на ходу розв'язуючи, яке справ важливіше і хто з оточуючих потребує допомоги.

Близнюки Сьогодні ви здатні все у своєму житті акуратно розкласти по поличках. Спонтанність гарна не завжди, найчастіше запорука успіху — це план, що враховує найдрібніші деталі.

Рак Не бійтеся нових обов'язків, використовуйте будь-яку можливість для того, щоб випробувати свої сили і показати себе з кращого боку. Цей день потрібно використовувати для складання планів на найближчий час, з цього постарайтеся обдумати важливі питання. Багато сьогоднішні ідеї вам вдасться в подальшому втілити в життя. Звичайно, якщо вони реальні.

Лев Сьогодні можливі доленосні зустрічі і знайомства. Можливо, ви зустрінете свою долю, або отримаєте пропозицію, яка переверне все ваше життя. Романтичні зустрічі сьогодні будуть незабутніми. Насолоджуйтесь тим, що відбувається і не намагайтеся поки загнати ваші відносини в рамках шлюбу.

Діва Сьогодні вам можуть надійти пропозиції, прийнявши які ви зміните своє життя дуже значно. Вони можуть бути пов'язані з переїздом, зміною сфери діяльності, фінансовими успіхами і взагалі початком «нового життя» у всіх її проявах. Дуже важливо не діяти під впливом моменту. Якщо рішення все-таки прийняте — втілюйте його в життя.

Терези Чудовий день, особливо для тих, хто заробляє головою, а не руками. Ваша наполегливість і вміння використовувати потрібні докази сьогодні допоможе вам спрацювати на перспективу. Відбудеться закладка майбутніх якісних змін, пов'язаних із соціальним становищем.

Скорпіон Сьогодні в спілкуванні з оточуючими ви будете вперто стояти на своєму. У поєднанні з підвищеною образливістю і емоційністю, до яких схиляє цей день, не дивно, якщо ви станете джерелом запеклих конфліктів. Зірки радять тримати свою дорогоцінну «єдино правильну» думку при собі, а якщо все-таки висловили — бути готовими піти на компроміс і навіть вибачитися.

Стрілець Сьогодні будь-яка дрібниця в ваших очах здатна прийняти розміри слона. З - за цього вам буде важко розставити пріоритети, визначившись, які справи треба робити в першу чергу, а які можна відкласти на потім. Все буде здаватися вам однаково важливим. В результаті ж ви будете хапатися одразу за все і так нічого і не встигнете. Щоб день не пройшов до безглуздої гонці, згадайте про дисципліну. Трохи дисципліни у думках і справах вам не зашкодить.

Козеріг Можливо, сьогодні ситуація довірить вашим турботам групу людей або ж ви самі візьмете на себе відповідальність за якусь громадську справу. З будь-яким подібного роду заходом ви легко впораєтеся, адже ви будете сповнені енергії і будете чітко бачити мету.

Водолій Сьогодні образа від того, як з вами колись надійшли, почуття власної правоти і бажання цю правоту довести — подібні думки можуть попсувати вам нерви. Втім, незважаючи на ваш бойовий настрій, вам краще не вплутуватися в суперечки про те, хто правий, хто винен.

Риби Сьогодні ви здатні то і справа дратуватися по дрібницях. Саме по дрібницях великі проблеми ви зумієте зустріти стоїчно. Що ж стосується невеликих накладок, то тут ви здатні дати волю почуттям. Так що краще зануритися у вирішення серйозних питань. Причому бажано тих, які йому під силу вирішити поодинці.