Вночі 27 листопада у розважальному центрі "Мі100" у Львові сталася пожежа – надзвичайникам довелося евакуювати близько 250 осіб, 14 людей потрапили до лікарні. Про це повідомляє прес-служба обласного управління ДСНС.

Вогонь виник близько 2-ї ночі. На місце події негайно було відправлено пожежно-рятувальні підрозділи та частини спеціальної пожежної техніки загону технічної служби Львова.

"Рятувальники, прибувши на місце події, виявили загорання на площі 50 квадратних метрів. Оцінивши ситуацію, що виникла, було прийнято рішення про проведення негайної евакуації відвідувачів розважального центру. Загалом вогнеборці евакуювали 250 осіб", - йдеться у повідомленні.

Ще восьмеро людей не могли самотужки покинути приміщення клубу. Їх винесли на вулицю львівські надзвичайники та передали медикам. О 02:54 пожежу було локалізовано і о 03:51 повністю ліквідовано.

Складнощі виникли через щільну задимленість приміщення. Вогнеборцям довелося проводити рятувальну операцію та ліквідовувати займання в апаратах захисту органів дихання. Окрім цього, серед відпочиваючих розпочалася сильна паніка, що значно ускладнило процес евакуації. Загалом внаслідок пожежі до лікувальних закладів звернулося 22 людини.

До медичних закладів Львова госпіталізовано 14 осіб, з них двоє перебувають у реанімації у важкому стані. До ліквідації вогню залучили 49 рятувальників та 14 одиниць спецтехніки.

Наразі причина виникнення займання встановлюється.

Джерело: ТСН

Фото та відео: Варта 1

pic

pic

pic