(*23 листопада свій День Ангела відзначають власники таких імен як Іван, Михайло, Костянтин, Борис, Орест та Ольга.*)Яке ж значення має ім'я людини?

Значення імені Іван

У характері Івана поєднуються сила і слабкість, добро і підступність, душевна відкритість і хитрість, ніжність і неприборкана лють. Він наполегливий, і якщо щось задумає, то часто йде напролом. Однак іноді за два кроки до мети Іван раптом робить крутий поворот, демонструючи повну байдужість до того, що ще п'ять хвилин тому становило, здавалося б, сенс його існування. Іван відкритий світу і чуйний.

Іван довірливий і ненав'язливий. Він гнучкий, але разом з тим може бути і упертий, коли справа стосується кровних інтересів, його власних або ж членів його сім'ї. Іван - любитель домашніх справ, але роботу виконує в основному чоловічу.

Значення імені Михайло

Михайло наділений логічним складом розуму. Швидко орієнтується в незнайомій обстановці, врівноважений, але критику сприймає болісно. Діти відчувають доброту Михайла, він же любить грати з ними, ні в чому не відмовляє, балує дорогими іграшками. Погано переносить самотність. Терпляче доглядає за старими батьками, капризи старих не дратують його. З Михайлом легко спілкуватися, просто миритися.

Михайло щедрий і не дріб'язковий. У жінці для нього головне - доброта, грубих жінок він уникає. Ревнивий і насилу приховує це.

Значення імені Костянтин

Костянтин - відповідальний і сумлінний чоловік. При цьому хитрий і впертий. Але справі, якою займається, віддає всю душу. Делікатний. З підлеглими м'який, швидше попросить, ніж накаже. Має сильно розвинену уяву. Може дратуватися через дрібниці. Характер Костянтина складний і суперечливий, це дивовижна суміш постійності з непостійністю.

У нього тонке чуття на те прекрасне, що в різному ступені є майже в кожній людині. Він великий любитель вишуканого, хоча нерідко приймає за нього чисто зовнішні атрибути, визнаючи, правда, потім свою помилку.

Значення імені Борис

Бориси розумні, досягають великих успіхів. Серед них часто зустрічаються ділові люди. Педантичні в справах. Не позбавлені почуття гумору, цікавляться політикою і футболом. Всіх життєвих благ зазвичай домагаються самі. Не жадібні, люблять здаватися великодушними, піклуються про батьків.

Віддані роботі, можуть настільки захопитися нею, що забудуть про сім'ю. З цим майбутній дружині Бориса доведеться миритися, оскільки він все робить в ім'я благополуччя сім'ї. Сім'я для нього - тиха гавань, тил, де він набирає сил для реалізації своїх честолюбних задумів.

Значення імені Орест

Орести люблять битися за правду, в результаті самі виявляються битими. Характер Ореста відрізняється великою стриманістю, яка формує всю його суть. Як правило, це спокійна, поступлива людина, яка не любить виставляти напоказ свої емоції.

Він у будь-якій ситуації намагається зберегти і проявити почуття власної гідності, тому іноді виглядає дещо зарозумілим. Товариські, швидко сходяться з людьми і болісно переживають розрив. Перший шлюб недовговічний, другий виявляється щасливим. Люблять тримати великих собак, наприклад дога. Люблять природу.

Значення імені Ольга

Ольгу рішучою людиною не назвеш. Вона не позбавлена ​​честолюбства, причому претензії її нерідко завищені по відношенню до реальних можливостей. Ольга ніколи не втрачає прагнення виглядати і бути "не гірше інших". Здатна і сама себе нескромно похвалити, якщо цього не роблять інші. Романи в її житті займають чимале місце. Полюбляє ходити в гості, подорожувати, їздити у відрядження.

Досягнувши певного рівня достатку, влаштованого або вже вийшовши на пенсію, стає ледачою. Вона гостинна, але господиня неважлива.