Провести реконструкцію стадіону «Авангард» просять у Рівному. Так, ((http://www.city-adm.rv.ua/Petitions/view-petition/109)(на сайті міськради)) з 9 листопада триває збір підписів на підтримку петиції щодо цього.

Таку пропозицію винесла на розгляд рівнянка Ольга Козак. У ній зазначається наступне:

«Головний стадіон Рівного "Авангард" в  катастрофічному стані.

Більшість місць для вболівальників небезпечні, бігові доріжки нерівні, про тренувальні зали взагалі мови немає.

Всім фанатам футболу, Атлетики та інших видів спорту було б приємо сидіти на нових трибунах.»

Наразі петицію підтримали 14 мешканців. Для того, щоб вона розглядалася потрібно 300 підписів.

Нагадаємо, ще влітку в Рівному презентували масштабний проект реконструкції стадіону “Авангард”.  На це з міського бюджету передбачалося 100 мільйонів гривень. Кошти мали виділятися частинами, а сама реконструкція проводитися у чотири етапи. Розпочатися роботи мали цьогоріч. Щоправда, досі там навіть натяків на проведення реконструкції немає.

А нещодавно під час засідання міськвиконкому мер Рівного Володимир Хомко заявив, що коштів на ремонт стадіону "Авангард" може не вистачити. Тому запропонував врахувати цю ситуацію, і надлишок цього року направити саме на реконструкцію стадіону. Раніше чиновники обіцяли, що стадіон буде європейського рівня і з покращеними умовами перебування гостей. Таку обіцянку чули рівняни і від міського голови в планах на цей рік. Бути ж чи ні стадіону — покаже час.