19 листопада свій День Ангела відзначають власники таких імен як Олександра, Герман, Віктор, Клавдія, Микита та Ніна. Яке ж значення мають ці імена.

Значення імені Олександра

Олександра трішки замкнута, хоча, по суті, дуже довірлива. Не намагайтеся з нею хитрувати: принципова в усьому, вона не розуміє і не прощає найменшого обману, і ви назавжди втратите її розташування. Сама вона кристально чиста і вимагає такої ж правдивості від інших.

Саша має чітке уявлення про своє місце в житті, вона обов'язково спробує здобути вищу освіту, вступити до інституту та отримати престижну роботу. Заміж жінки на ім'я Олександра виходять, як правило, пізно, чоловік Олександри знаходить в ній не тільки хорошого друга і помічника, а й прекрасну господиню, турботливу матір.

Значення імені Герман

Герман хитрий, дратівливий, запальний. Діловитий, не упустить можливості заробити. Герман чарівний, подобається жінкам. Але шлюб з ним складний - це ненадійний чоловік.

Тим часом Германи, як правило, роблять непогану кар'єру, займаючись наукою, літературою, технікою, медициною. Досягають пошани і звань, правда, не завжди абсолютно чесним шляхом.

Значення імені Віктор

Віктор буде прекрасно себе почувати там, де немає місця мріям і довгим роздумам. У цих чоловіків багато такого, що може зробити шлюб з ними міцним і щасливим. Вони грунтовні, неквапливі, охоче займаються копіткою працею, володіють великим терпінням.

Віктор піклується про матеріальний достаток сім'ї. До командного тону дружини ставиться поблажливо, не роблячи з цього проблеми. Дітей виховує в строгості: може скласти їм "розпорядок дня", розписати його по годинах і вимагати неухильного виконання. Його педантизм часто дратує домашніх, і діти, виростаючи, прагнуть жити подалі від батька.

Значення імені Клавдія

Клавдія терпляча, стійко переносить невдачі, не любить обтяжувати оточуючих і близьких своїми проблемами, навпаки, завжди готова вислухати людину, у якої виникли певні життєві труднощі. Заважає Клавдії відсутність тієї самої жіночої хитрості, коли треба і не збрехати, але і правди не сказати.

Там, де треба бути трохи дипломатичніше, Клавдія скаже все, що думає, не піклуючись про наслідки. Причому це єдиний її недолік, з віком він трохи згладжується. Власниці цього імені поєднують в собі найблагородніші і гідні всілякої поваги якості. Клавдія чесна, прямолінійна, але разом з тим добра і великодушна. Володіючи рідкісним поєднанням цих рис, Клавдія здатна сказати всю правду в обличчя будь-якій людині, при цьому не ображаючи його і не принижуючи його гідності.

Значення імені Микита

Микити - це чоловіки, які знають собі ціну. Вони егоїстичні й цілеспрямовані, йдуть до мети прямим шляхом. Не люблять, щоб ними командували, вони наполегливі, уперті і одночасно - чутливі і вразливі.

Вони лідери, правда, це не поширюється на сімейне життя. Друзів у них небагато, Микита позбавлений дипломатичності, не бажає ні до кого пристосовуватися й не терпить нічиєї переваги. Працьовиті, свої плани продумують до дрібниць.

Значення імені Ніна

Ніни - відповідальні працівники, пунктуальні, іноді надмірно принципові. Уміють бути чарівними, жіночними, м'якими. Завдяки цим якостям вони без праці знаходять собі хорошого чоловіка.

Сім'ю Ніна любить, але саме домочадці є об'єктами її емоційних розрядів. Їй хочеться все поліпшити, дотягнути до уявного ідеалу. Жінка, що носить ім'я Ніна, - любителька всього нового і незвичайного, вірна, турботлива, лагідна і ніжна.