Rivne Running Club запрошує усіх на масовий благодійний пробіг до Дня Святого Миколая – Rivne St. Mykolas Run 2016. Забіг відбудеться у неділю, 18 грудня, і розпочнеться о 14:00 від готелю «Мир». Про це повідомляє ((http://erve.ua/news/society/u_rivnomu_vidbudetsya_probig_zarady_osoblyvykh_ditok_1811.html)(ERVE.UA))

Охочим приєднатися до пробігу необхідно буде зареєструватись. Реєстрація буде відкрита сьогодні вечері, 18 листопада, на сайті sportevent.com.ua.

Усі зареєстровані учасники пробігу отримають: стартовий номер, листівку для відправлення близьким до новорічних свят, медаль учасника, а також новорічний капелюх у подарунок. Бігунам пропонують дві дистанції на вибір: 2 км та 6 км.

Зібрані з реєстрації кошти організатори спрямують на придбання сенсорної кімнати для дітей з особливими потребами. Для збору необхідної кількості коштів потрібно залучити близько 300 учасників пробігу.

"Участь кожного рівнянина у цьому пробігу – це маленький подарунок особливими діткам до Дня Святого Миколая. Зібрані гроші підуть не на оплату організації, адже це ми беремо на себе, ці гроші йдуть на купівлю дитячої сенсорної кімнати для дітей з особливими потребами. Ми біжимо заради дітей", - розповідає організатор пробігу Rivne St. Mykolas Run, президент Rivne Running Club Сергій Ющишин.

Для придбання сенсорної кімнати необхідно 21 тисяча гривень.

"Суть такої кімнати у тому, що в ній зібрані стимулятори, які впливають на різні органи чуття дитини і в результаті допомагають їй навчатися та адаптуватися до соціуму. Доля дітей зараз у наших руках, тому ми зобов’язані їм допомогти", - розповідає голова ГО Фундація допомоги дітям з особливими потребами "Ти не сам" Валерій Стеців.