Успішна українська співачка Тіна Кароль ще в 2008 році таємно вийшла заміж за свого продюсера Євгенія Огіра, але фотографіями поділилася лише через 8 років.

Пара розписалася в Києві, а на Мальдівах влаштувала романтичну весільну церемонію. У 2007-му році співачка знайшла нового продюсера. Якось непомітно відносини Тіни і Євгена переросли з професійних в дружні, а з дружніх - в близькі. Пара тримала в таємниці свої почуття, і пресі залишалося лише здогадуватися про особисте життя співачки. Про те, що Євген зробив Тіні пропозицію, громадськості стало відомо набагато пізніше. Поп-зірка зазначила, що приховувала цю новину, бо вважає, що "стосунки двох людей - це настільки особистий простір, що навіть людині публічній найчастіше хочеться його сховати від сторонніх очей, адже щось має залишатися таємним".



pic

Тіна Кароль також розповіла про те, як Євген Огір зізнався їй у коханні і зробив пропозицію. "Якось раннього грудневого ранку Женя прийшов з букетом квітів і солодощами. Я запропонувала чаю, а він раптом відповів: "Тіно, я прийняв рішення". Я відповіла: "Стосовно чаю?" А він посміхнувся, встав на одне коліно, узяв мою руку, ніжно поцілував і запропонував мені вийти за нього заміж.", - розповіла співачка.



pic

"Сам розпис був скромним. Ми подали заяву, домовилися про швидку закриту церемонію, на якій було присутнє вузьке коло людей - батьки, свідки, наші близькі родичі. А на Мальдівах ми вже таємно одружилися. Це була моя дівоча мрія - вийти заміж на Мальдівах", - зізналася Кароль. Повернувшись до Києва, подружжя обвінчалося в Свято-Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Як розповідала сама Тіна, розпис для неї був лише формальністю.

"Оскільки я віруюча людина, весілля для мене - це саме вінчання", - додала вона.



pic

pic

pic

pic