Втретє поспіль пікетувальники збираються з того самого приводу - виділення землі на Пагорбі слави під будівництво церкви Московського патріархату. Представники Київського патріархату і націонал-демократичних сил прийшли протестувати проти винесення цього питання на порядок денний сесії.

Чергова сесія і знову пікет. Прихильники Київського патріархату не можуть змиритися з прагненням деяких депутатів виділити землю для будівництва кафедрального собору Московському патріархату.

Повз державні прапори та коридор зі священиків курсує і міський голова. Гучними закликами люди хочуть почути кого підтримує очільник міста.

Ажіотаж навколо цього продовжується і в сесійній залі. Хоч питання про виділення землі і не має в порядку денному. Утім його таки пропонують розглянути. Націонал демократи апелюють. Вимагають поіменного голосування за те чи взагалі вносити питання на розгляд депутатів.

Голосувати поіменно у рівнераді не звикли тож йдуть на перерву аби обмізкувати правила. Кілька хвилин і всі почергово записуючи в бюлетні своє прізвище ставлять галочки чи вносити питання в порядок денний та кидають папірці в урну.Нарешті лічильна комісія оголошує результат. 14 голосів виявилося замало аби питання розглянули на сесії. Щоправда більшість впевнені аби забрати людей з-під рівнеради потрібно або скликати спеціальну сесію або взагалі заборонити на Пагорбі слави будівництво. Лише через півтори години депутати взялися за порядок денний. В якому чи не усі питання також стосувалися виділення землі.