Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогоднішній день буде мати дуже нерівний і неспокійний емоційний фон. Якщо в якій-не будь сфері життя — від роботи до особистого життя — на чільне місце будуть поставлені бажання, а не розум, то ви легко підете на поводу у своїх забаганок, що може призвести до непорозумінь і неприємностей. Протистояти спокусам сьогодні буде дуже важко.

Телець Сьогодні вам буде важко приховати якісь думки і почуття в собі — всі вони написані у нього на обличчі. Більше того, ви і самі не проти озвучити їх вголос, незалежно від того, чи варто це зробити, чи краще промовчати, щоб нікого не образити. Сьогодні все ж краще проявити делікатність і такт, інакше вже завтра вам буде соромно за себе.

Близнюки День сприяє очищенню власних думок, що є необхідним для ясного і чіткого бачення істинної мети. Можливо, вас відвідає нова цікава ідея чи захоплення, а також з'явиться тяга до знань, не варто цьому опиратися.

Рак Це не найкращий день для вирішення серйозних питань. Ви не слід займатися справами, що потребують уваги. Зате ваша яскрава фантазія не буде знати перешкод. Вам буде важко протистояти бажанням зробити що-не будь екстравагантне, або просто втекти від рутини в барвистий світ своїх мрій. Та й навіщо противитися тому, що дарує стільки позитивних емоцій?

Лев Сьогодні вам не слід допускати переважання негативних думок, слід також уникати контактів з нещирими людьми і тими, хто може вами маніпулювати. Не варто також проводити генеральне прибирання і приймати гостей. Сьогодні не можна брехати оточуючим і слухати плітки.

Діва Сьогодні вам буде важко уникнути плутанини, пов'язаної з грошима. Можливо, ви непомітно перевищили свій бюджет, зробили не ту покупку, або ж існує неясність з їх рахунком у банку. Може з'ясуватися, що завгодно, і ви повинні бути до цього готові. Але от чого не треба робити точно, так це намагатися самостійно виправити ситуацію — повірте, буде тільки гірше.

Терези День буде розташовувати вас до сварок і з'ясування відносин, особливо зі старшим поколінням. Ваш настрій і самопочуття буде огидне, ви будете готові чіплятися до дрібниць і бурчати. Постарайтеся побути на самоті, не напружуйте нервову систему, щоб не захворіти.

Скорпіон Вам не варто навіть братися за справи, в яких ви не відчуваєте впевненості у своїх силах. А таких справ, на жаль, буде більшість. День не підходить для вирішення складних завдань і тим більше запуску нових проектів: ви просто не зможете орієнтуватися в швидко мінливій обстановці. Присвятіть цей день собі і своїй зовнішності.

Стрілець Цей день обіцяє бути дуже вдалим. Ви навіть здивуєтеся тому, скільки можливостей відкриється перед вами. Ваша наполегливість буде сприятлива і затребувана для успіху в будь-яких справах — ів любові, і в бізнесі, і в кар'єрі. Увечері намагайтеся не образити нікого своєю недоречним жартом.

Козеріг Сьогодні вас чекає щось неприємне, а саме заздрість оточуючих. День віщує негативні події, і саме краще, що ви можете зробити в таких умовах, — це не виставляти напоказ свою успішність. Краще применшити свої досягнення і доходи, ніж дратувати чиєсь заздрісне уяву.

Водолій Постарайтеся сьогодні налаштувати себе на позитивний лад, так як день буде сповнений несподіванок, плани будуть зірвані. Можливі головні болі, спазми, травми. Дотримуйтесь техніку безпеки при роботі з технікою. Виявляючи доброзичливість і благородство, ви зможете все ж домогтися успіху в справах.

Риби Сьогодні будьте скромнішими у своїх планах: краще менше планувати, але зате без надриву доводити почате до кінця. Крім того, вам варто послухати релаксуючу музику, сходити на йогу або масаж, або просто погуляти на природі без всякої мети. Навчившись розслаблятися і стримувати свій темперамент, ви зумієте налаштуватися на успіх.