У неділю, 13 листопада, у зв’язку зі складними погодними умовами на території Рівненської області (сильний сніг, хуртовини, налипання мокрого снігу, сильні пориви вітру, на дорогах ожеледиця та снігові замети), (*станом на 21:00*) підрозділи Служби порятунку «101» 27 разів виїжджали для надання допомоги водіям вантажівок, пасажирських автобусів та легкових авто.

Транспортні засоби потрапили у снігові замети чи не могли подолати ділянки підйому на автошляхах в Рівне нському, Дубенському, Здолбунівському, Володимирецькому, Рокитнівському, Корецькому, Млинівському, Демидівському районах та обласному центрі.

За цей період рятувальники ДСНС на пожежних та аварійно-рятувальних автомобілях високої прохідності оперативно відбуксирували на розчищені ділянки автотрас 227 одиниць автотранспорту та надали допомогу 693 громадянам.

У місця найбільш складної ситуації для координації дій оперативних служб негайно виїжджали мобільні групи Головного управління ДСНС на чолі з керівництвом обласної Служби порятунку.

Загалом, для допомоги громадянам, що потерпали від негоди, було задіяно понад 100 рятувальників та 27 одиниць техніки Держслужби з НС.

ДО ТЕМИ: Рівне нщина у сніговому полоні: дороги розчищатимуть до ранку [ФОТО]

Дороги Рівне нщини переметені - працює очисна техніка [ФОТО]

Наразі особовий склад підрозділів ГУ ДСНС області і надалі перебуває в режимі підвищеної готовності для оперативного реагування на випадок надзвичайних ситуацій та дорожньо-транспортних пригод на автомобільних шляхах області під час несприятливих погодних умов.

Про це повідомили у Головному управлінні ДСНС України у Рівне нській області