У ході спільного відпрацювання працівників Новоставського лісництва Клеванського лісгоспу та поліцейських Рівненського районного відділення поліції учора, одинадцятого листопада, «на гарячому» застали зловмисників, які різали ділову деревину.

Близько 19 години у лісовому масиві поблизу села Мочулки було помічено чотирьох невідомих осіб, які зрізали два дерева породи дуб. Розрізавши їх на метрові колоди, чоловіки завантажили їх до автомобіля «УАЗ».

Однак, помітивши працівників лісгоспу та правоохоронців, зловмисники почали утікати на авто, при цьому по дорозі викидаючи колоди на землю. Невдовзі транспортний засіб застряг у болоті, тож усі четверо вискочили із салону і втекли у ліс.

Слідчо-оперативна група, яка прибула на місце події, автомобіль вилучила та помістила на територію відділення поліції. Зрізану ділову деревину об’ємом 0,7 кубів передали на зберігання до Клеванського лісгоспу.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять слідчі та розшукові заходи з метою встановлення осіб, причетних до скоєного злочину, а також встановлюють суму завданого збитку.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області.