Невідомий водій збив людину поблизу села Гранівка і зник з місця пригоди. Тіло так і залишилося лежати посеред дороги. Про це у поліцію повідомив 39-річний костопільчанин 11 листопада, близько десятої вечора.

Слідчо-оперативна група на місці події з’ясувала, що невідомий чоловік вже лежав на проїзній частині автодороги «Київ-Чоп» унаслідок раніше скоєного наїзду на нього іншим транспортним засобом.

Поліцейські встановили, що це може бути автомобіль «Ssang Yong» кольору «металік».

Крім того, правоохоронці встановлюють і особу загиблого. Чоловік середнього віку та зросту. Одягнутий у коричневу куртку, чорні штани та туфлі. Має середньої довжини волосся та бороду. При дорозі стояв пакет, у якому знаходились порожні пляшки та хліб.

Слідчі за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України та проводять досудове розслідування.

Поліцейські звертаються до усіх, хто володіє будь-якою інформацією щодо скоєного кримінального правопорушення одразу повідомити до поліції за номером телефону 102, повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic

pic

pic