11 листопада День Ангела святкують власники таких імен як Олексій, Анна, Євген, Андрій, Кирило та Анастасія. Яке ж значення мають дані імена?

Значення імені Олексій

Чоловіки з ім'ям Олексій старанні, з насолодою займаються будь-якою роботою. Чим би Олексій не займався, він краще за всіх буде знати свою справу. Олексії дуже творчі особистості. Успіхам цих чоловіків сприяє інтуїція.

Є у Олексія риса характеру, яку цінують всі тещі, - поступливість. Він завжди спокійний, грунтовний, працьовитий, наполегливий і добросовісний. Поступається дружині в дрібницях, але в питаннях серйозних проявляє твердість. Олексії образливі і ранимі. У жінках Олексій цінує охайність.

Значення імені Анна

Доброта Анни, здається, не знає кордонів. Анна поступлива, ворогів у неї практично не буває. Живе не тільки своїми, але й чужими клопотами. Навколишні нерідко цим зловживають, але Ганна не ображається, хоча і бачить все це. Анна ніколи не забуває про свою зовнішність - з властивим їй смаком вона вміє красиво одягнутися, вчасно відвідати салон краси.

Де б Анна не працювала, вона віддає себе роботі повністю; матеріальна компенсація, винагорода для неї не головне. Це лагідна людина з сильно розвиненою інтуїцією. Віддані дружини, люблячі матері і хороші свекрухи - все це про Анну. Стикаючись з грубістю, хамством, причіпками, вона замикається в собі і терпляче чекає кращих часів.

Значення імені Євген

Перешкоди в досягненні мети вибивають Євгена з життєвої колії, він не вміє концентруватися і подолати їх. В жінці цінує перш за все душевну чистоту, підсвідомо шукає деякої таємничості. Євген створений для сімейного життя. Він не бачить нічого поганого в тому, щоб вимити підлогу, сходити на ринок або зайнятися іншою домашньою роботою.

Органічно не виносить скандалів, уникає сварок. Євгенії чутливі до страждань близьких, проте в екстремальних ситуаціях виявляють нерішучість.

Значення імені Андрій

"Осінні" Андрії розважливі, пунктуальні, не витають у хмарах, обирають професію в сфері точних і природничих наук. Успішні в бізнесі. На службі Андрія цінує керівник. Ніхто не знає, що може прийти в голову Андрію в наступну хвилину. Імпульсивний і непередбачуваний, він може викликати у дружини справжнє захоплення дорогим подарунком, а потім доведе її до сказу тим, що відмовиться купити копійчану річ, яка потрібна в господарстві.

У дружини Андрій вибирає красиву, емоційну, ефектну жінку, не цікавлячись її характером і внутрішнім світом. У Андріїв висока самооцінка, вони егоїстичні і артистичні, вимагають підвищеної до себе уваги.

Значення імені Кирило

У Кирила хороший самоконтроль, і він вміє приховувати свої почуття. Він відноситься до числа людей з підвищеною самооцінкою. Комплекси неповноцінності йому майже невідомі, якщо ж вони у нього і є, то навколишні про це ніколи не здогадуються. Любить покрасуватися і постійно чекає похвали своєму розуму, тонкому смаку, манерам, вмінню одягатися.

Навіть вибираючи дружину, він думає перш за все про те, яке враження вона справить на оточуючих. Кирило - великий сперечальник, переконати його практично неможливо. Любить поміркувати на абстрактні теми.

Значення імені Анастасія

Анастасія довірлива, з тонким душевним настроєм. Має дар передбачення і передбачає завдяки тонко розвиненій інтуїції. Заміж виходить рано, у чоловіки вибирає сильного, мужнього,і це може бути військовий. Якщо той, кому вона сподобається, вирішить завоювати її серце, він в змозі зробити це - досить лише вміло зіграти на розвиненому у дівчини почуття жалості.

Вона віддана й турботлива дружина, кокетство і пошуки пригод на стороні її не залучають. Віддає всю себе дітям та чоловіку, чудово ладнає зі свекрухою та іншими родичами чоловіка. Має гарний смак. Живе в очікуванні радості, кожен день для неї - свято.