Розробку проекту реконструкції стадіону «Авангард» завершать до кінця лютого наступного року. Такі терміни були озвучені під час тристоронньої робочої наради за участі міського голови Рівного Володимира Хомка, генерального директора НК «Верес» Ігоря Дедишина та головного архітектора компанії «Арт-Простір» Олексія Олексюка.

Зустріч відбулася у Львові, в офісі компанії «Арт-Простір», яка у травні цього року перемогла у конкурсі на розробку проекту реконструкції стадіону «Авангард». Фінансує розробку проекту та власне реконструкцію головної спортивної арени – міський бюджет.

Міський голова Рівного Володимир Хомко проінспектував хід виконання проектних робіт із врахуванням змін, внесених до документу на прохання рівненських легкоатлетів та затверджених на нещодавніх громадських слуханнях. Нагадаємо, йдеться про збільшення кількості бігових доріжок із шести до восьми.

Олексій ОЛЕКСЮК, головний архітектор компанії «Арт-Простір»: - Ми обговорювали три важливих питання. Це збільшення кількості бігових доріжок із шести до восьми, система опалення приміщень стадіону та підігріву футбольного поля, а також – зміщення графіку завершення проектних робіт, - говорить Олексій ОЛЕКСЮК. – Термін здачі проекту у зв’язку із внесеними змінами – зсунувся на два місяці. Ми мали завершити усе до кінця грудня. Завершимо – до кінця лютого. Зараз у нас є повне порозуміння і з міською владою Рівного, і з Народним Клубом «Верес». Тому робота триває в нормальному плановому режимі.

Інформаційна служба НК «Верес» (Рівне )