Знахабнілі зловмисники серед білого дня намагалися у Сарнах викрасти металеві труби. Поліцейські під час проведення відпрацювань, практичний етап яких розпочався учора, сьомого листопада, затримали чотирьох сарненчан на місці злочину.

На вулиці Заводська близько 15 години поліцейські Сарненського відділу поліції помітили чотирьох чоловіків, які викопували на території колишнього комунального підприємства чугунні труби, що перебувають на балансі міської ради. Зловмисників, які вже «здобули» понад 600 кілограмів металу, розбивши його на уламки, затримали на місці та вилучили знаряддя злочину: лопати, кувалду та сокиру.

18-ти, 20-ти, 30-ти та 32-річні сарненчани пояснюють, що пішли на скоєння кримінального правопорушення заради наживи. Один із них вже потрапляв у поле зору поліції за скоєння крадіжки, зараз провадження перебуває на розгляді у суді.

За фактом крадіжки відкрите кримінальне провадження за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікам загрожує позбавлення волі на строк до п'яти років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.