(*9 листопада свій День Ангела відзначають чоловіки з такими іменами як Микола,Степан,Максим та Терентій.*)

Що ж означають дані імена?

Значення імені Микола

Микола завжди виявляє дивовижну практичну кмітливість, з труднощами справляється без сторонньої допомоги. Урівноважений та працьовитий. У відносинах з людьми Микола простий і доброзичливий, але в ролі керівника суворий. Підлеглі побоюються і його зосередженого мовчання, і бурхливих спалахів гніву, які у нього зрідка трапляються. Засліплений гнівом, він погано контролює свої вчинки.

Вподобану жінку запросить на побачення, а ще через пару днів запропонує свою руку і серце. Ревнивий, в нападі ревнощів некерований. Багато сил вкладає в благоустрій свого будинку, багато роботи виконує самостійно. У жінці його приваблює не тільки зовнішність, він здатний оцінити також її розум і душевні якості.

Значення імені Степан

У Степана безліч друзів і знайомих. Таке враження, що його знають скрізь і для нього відкриті всі двері. Йому необхідно суспільство, а точніше - глядачі. Моментально орієнтується в незнайомій ситуації. Чоловіча компанія йому швидко набридає, жіноча - ніколи. У присутності дам він веселий, розповість цікаву історію, знайде для кожної жінки комплімент.

Майбутній обраниці Степана подружки заздрять, проте життя з ним складеться важче, ніж це можна було б припустити, і причиною тому - та ж надмірна товариськість Степана. І все ж Степан - добра людина, недовго пам'ятає образи.

Значення імені Максим

Максиму не вистачає вольових якостей, він не впевнений в собі, в справах йому бракує завзятості і наполегливості. У нього відсутні "пробивні" здібності, а віру в успіх підточує звичка у всьому сумніватися. Добре, якщо поруч з ним є людина, що розуміє це і надає йому моральну підтримку. Максим живе з відкритою душею, він доброзичливий до людей, співчуває їм і завжди готовий прийти на допомогу.

Установка тільки на добрий початок в людині заважає Максиму відрізнити хороших людей від поганих, і він нерідко від цього страждає. Максим не кар'єрист, але, якщо чимось захопиться, досягає великих висот. Терпіння Максима воістину безмежне, але це не означає, що можна нехтувати його думкою. Приступаючи до справи, приймаючи рішення, краще дізнатися, що думає з цього приводу Максим, - йому це вкрай важливо для самоствердження.

Значення імені Терентій

Доброта і безкорисливість відрізняють Терентія. Але доброта, як відомо, не завжди приносить щастя тому, від кого вона виходить. Люди часто зловживають цією якістю Терентія, і це глибоко ранить його.

Терентій, як правило, - батько великого сімейства, всім своїм дітям він дає хорошу освіту. Він відмінний господар, будь-яка робота йде на лад в його руках. Терентій товариський і гостинний, любить подорожувати із сім'єю. Це людина твердих переконань, незалежний, не звиклий нікому підкорятися. Однак в сімейному житті він поступається лідерством дружині. У Терентія, як правило, немає ворогів.