У дорожньо-транспортних пригодах, які сталися минулими вихідними на Рівненщині, загинули житель Гощанщини та мешканка Корця.

Шостого листопада близько о пів на шосту вечора на автодорозі «Київ-Чоп» у селі Бабин 30-річний киянин, керуючи автомобілем «Hyundai», не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на 32-річного місцевого жителя, який перетинав проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу. Від отриманих травм чоловік помер у машині швидкої медичної допомоги.

Ще одна ДТП за участю пішохода сталася у Корці. В суботу, п’ятого листопада, 31-річний водій автомобіля «ВАЗ 2106», місцевий житель, рухаючись вулицею Київська, здійснив наїзд на жінку, яка знаходилися на проїзній частині дороги. Унаслідок ДТП 81-річну жительку райцентру госпіталізували до реанімаційного відділення райлікарні, де медики у неї діагностували політравму, закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку та численні переломи. Отримані травми виявилися несумісні з життям — жінка наступного дня померла.

Водії обох транспортних засобів були тверезі. За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілих, відкриті кримінальні провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.



pic

pic

pic

pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному водій, тікаючи від поліції, потрапив у ДТП [ФОТОФАКТ]

На Рівне нщині сталась смертельна ДТП [ОНОВЛЕНО]

У Рівному тролейбус збив пішохода [ФОТО/ВІДЕО. ОНОВЛЕНО]

Деталі затримання водія-втікача у Рівному [ФОТО]