7 листопада о 11 годині в Рівненській обласній бібліотеці для молоді (вул.Київська, 18) відбудеться презентація нових книг Алли Гутніченко «Ненаписана історія» та «Таємниця темних катакомб», написаних для підлітків в жанрі фентезі.

Молода письменниця мешкає в місті Богуслав що на Київщині. Навчалася в Білоцерківському національному аграрному університеті, там відвідувала літературний гурток. ЇЇ прагнення писати народилося з любові до читання та постійної роботи над власною фантазією. Реалізувати свій замисел на папері Аллі допоміг поет-гуморист Володимир Іванович Дідківський, який був керівником гуртка.

У Львові була видана перша книга авторки «Ненаписана історія», згодом її історія-продовження «Таємниці темних катакомб». Ці книги вирізняє особливо трепетне і шанобливе ставлення до книг і до читання. Герої творів Алли Гутніченко потрапляють у карколомні пригоди в дивовижному світі, населеному міфічними істотами. Це захопливі історії юнацьких мрій, дружби, вірності, зради та амбіцій,насичених пригод і справжньої магії та зустрічі з чудовими героями, які виплекала уява письменниці Алли Гутніченко.