Виявляється, ми як завжди допускаємо помилки в елементарному. Здавалось би, при бажанні якомога краще пахнути, куди наносити парфуми як не на шию чи зап'ястя?! А ні, експерти з царини косметології переконують - перш за все приділяти увагу області пупка. Правда, чи не розвіється їхнє переконання через три шари светрів :-) Але спробувати варто.

Справжня жінка і за поріг не ступить, не окропивши себе улюбленим ароматом туалетної води чи парфумів. Бо після цього у неї як мінімум виростають крила чи з'являється уявна корона,жінка відчуває свою сексуальність і привабливість. Але експерти б'ють на сполох - дамочки наносять парфуми не правильно. Їх треба наносити не на шию, а на шкіру в районі пупка.



pic

Старший парфумер компанії Такасаго Стівен Клейсс заявив, що дана область може прислужити людині краще, ніж тільки місцем для пірсингу, повідомляє Medikforum. Втирання декількох крапель парфумів в пупок може зробити чудо. Бо звідти випромінюється тепло і запах, потрапляючи сюди посилюються і розносяться по усьому тілу.

 

Солідарна з Стівеном й британський експерт в області парфумів Рут Мастенброк. Вона погоджується, що аромати треба наносити на пульсуючі точки тіла. Власне, тому ми і використовуємо найчастіше шию і зап'ястя. Але зона пупка просто ідеальна для цього, бо звідси тепло поширюється по всьому тілу.



pic

Втім за словами того ж косметолога, пупок не є єдине підходяще для парфумів місце. Не варто оминати зони позаду колін і на згинах рук, а ще щиколотки й ступні. Це актуально більше влітку. А нині можна почати з нанесення парфумів на пупок.