Усього протягом нічної зміни патрульні склали 3 протоколи за ст.130 (керування у стані сп'яніння).

Близько опівночі до патрульних звернулись громадяни, які повідомили, що сьогодні в с.Квасилів сталась ДТП за участі їх автомобіля Renault Megane та автомобіля Volgswagen Transporter T4. Водій останнього з місця пригоди втік. Коли заявники повернулись в Рівне , вони помітили автомобіль, причетний до ДТП, на вулиці Чорновола. Поки патрульні перевіряли інформацію, водій вказаного автомобіля вийшов з одного з розважальних закладів на вулиці Чорновола та розпочав рух.

Інсектори зупинили автомобіль і при спілкуванні з водієм помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Водієм виявився 34-річний мешканець м.Сарн, який неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за ст.130 (керування у стані сп'яніння) КУпАП у 2011, 2012, 2013 та 1014 роках.

Громадянин погодився пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння у медичному закладі в лікаря нарколога. Результат проведення огляду позитивний – 1,46 проміле. На водія патрульні склали протокол за ч.1 ст.130. Також на нього будуть складені адміністративні матеріали за статтями 124 (скоєння ДТП) та 124 -2 КУпАП ( залишення місця ДТП).

Повідомляє прес-служба Патрульної поліції Рівного