(*4 листопада День Ангела відзначають Олександр, Микола, Герман, Костянтин, Анна, Василь, Володимир, Єлизавета та Максим.*)Яке ж значення мають такі імена?

Ім’я Олександр

По своїй натурі Олександр артистичний і завзятий. Коли його щось цікавить, він може захопитися всерйоз. Олександр — хороший організатор і керівник. Він терпіти на може примусу, бажаючи діяти і вибирати вільно. Активність Олександра носить нерівномірний характер.

Олександри занурені в себе. Тим не менш, дружбу Олександр дуже цінує, часом перетворюючи любовні відносини в приятельські, що не подобається багатьом жінкам. Часто багатьом Олександрам потрібна міцна опора в житті. Такою може стати близька людина .

Що стосується любовних стосунків, то Олександр виступає тут справжнім кавалером. Він галантний, вихований і люб’язний. Уміло доглядає за жінками, не пропускаючи жодної дрібниці.

Ім’я Микола

Микола відрізняється особливою практичністю; ніякі труднощі не застануть його зненацька і не змусять звернутися за допомогою: він з усім справляється сам. Допомагають йому в цьому працездатність.

Відмінна риса володаря такого імені – яскраво виражене самолюбство. Однак Микола достатньо комунікабельний, його тягне до людей, тому замкнутися для нього не варіант.

Ще одна його характерна риса – це дотепність, яка іноді може набувати досить уїдливий, агресивний відтінок. Якщо Микола стає керівником, то його підлеглі знаходяться в постійній напрузі, оскільки він схильний до спалахів гніву і в цей час втрачає над собою контроль. Однак після цього він не стане робити вигляд, нібито нічого не сталося, і відчуває себе винним. Микола легко закохується, причому робить це з усією пристрастю своєї натури.

Ім’я Герман

Герман будує плани, грунтуючись на реальних можливостях, не витає в хмарах. І планомірно рухається до досягнення своєї мети.

Чоловік з таким ім’ям, як правило, володіє прекрасним інтелектом, аналітичним складом розуму. Він користується повагою у близьких і друзів, до його порад прислухаються. Герман пишається своєю пунктуальністю та відповідальністю.

Для Германа не підходять професії, що вимагають посидючості, старанності, повної зосередженості. В характеристиці імені Герман зазначається, що чоловіки з цим ім’ям приваблюють багатьох жінок своєю чарівністю.

Ім'я Костянтин

Характеристика ім’я Костянтин дає зрозуміти, що це чесний і справедливий чоловік, який ніколи не буде використовувати оточуючих для отримання власної вигоди. Костянтин відповідальний, порядний, володіє терпінням і стійкістю.

Якщо на роботі Костянтин зробить якусь помилку, то він ніколи не перекладе провину на іншого, а сам відповість за свій недолік. Костянтин-начальник не вміє командувати своїми підлеглими, він їх сприймає як рівних собі. Щоб досягти успіху в житті йому не вистачає честолюбства і твердості характеру.

У Костянтина розвинене почуття прекрасного, він шукає в жінці не тільки зовнішню красу, але й духовну.



pic

Ім'я Анна

Анна спокійна і врівноважена, від неї не дочекаєшся бурхливих емоцій, і навіть біди не зможуть вибити її з колії. Вона терпляча і старанна, відповідально ставиться до доручень. У неї дуже сильне відчуття норм і правил, вона слухняна і не дозволяє іншим робити те, що на її думку неправильно. Вона борець за справедливість і може наполегливо відстоювати свою точку зору.

Вона має лідерські здібності, вміє вести людей за собою і організувати їх діяльність. Анна акуратна і уважна, в поєднанні з працьовитістю ці особливості роблять її здатною до складної і копіткої роботи.

Власниця імені Анна терпляче переносить тяготи сімейного життя чи невдачі в кар’єрі, докладаючи всіх зусиль до поліпшення або ж просто вичікуючи слушного моменту.

Ім'я Василь

Розумний і інтелігентний, Василь чутливий до думки оточуючих. Він легко знаходить спільну мову з усіма, рідко йде на конфлікти, вважаючи за краще вирішувати проблеми мирним шляхом.

Василь не любить впливати на хід подій, йому зручніше, коли все відбувається само собою. При цьому завдяки добре розвинутій інтуїції, чоловік здатний передбачати розвиток тієї чи іншої ситуації.

Він вміє протистояти нерозумним діям оточуючих, застосовуючи свою сильну волю і вміння переконувати. Особливістю характеру Василя часто буває те, що він здатний одночасно вирішувати декілька питань, причому, ретельно контролюючи кожен з них.

Ім'я Володимир

Людині з таким ім’ям хочеться бути завжди в центрі уваги, він любить демонструвати свої лідерські якості. Чоловік з таким ім’ям поважає в людях силу і розум.

Він досить активний, володіє швидкою реакцією, хороший дипломат. Володимир не може залишатися байдужим до похвали, чуйно реагує на думку оточуючих. Він часто домагається високого становища в суспільстві, заповзятливий, компанійський, вміє налагоджувати зв’язки з різними людьми. Володимир завжди намагається «тримати обличчя», ніколи не дозволяє собі впасти в очах оточуючих.

Ім'я Єлизавета

Легко сходитися з людьми Єлизаветі допомагає її добре розвинена інтуїція. Вона завжди знає, що сказати, коли промовчати. Ліза дуже любить галасливі компанії, де відчуває себе в центрі уваги. У той же час, вибираючи між друзями і сім’єю, вона завжди вибере сім’ю.

Для багатьох Єлизавет професія є чимось важливим. Дівчина з цим ім’ям зазвичай має багато шанувальників. Але в сімейних відносинах жінка відрізняється вірністю. Єлизавета – хороша господиня, яка вміє і любить готувати, з радістю зустрічає гостей.

Ім'я Максим

Максим добре розуміє оточуючих людей, має здібності дипломата. Властива йому інтуїція допомагає маніпулювати оточуючими. В своїй правоті він здатний переконати будь-кого.

Хлопець із таким ім’ям починає захоплюватися дівчатами значно раніше своїх однолітків. У відносинах з дівчиною Максим демонструє спокій і терпіння. Він вміло уникає конфліктних ситуацій. З таких чоловіків виходять гарні чоловіки і батьки. Хоча Максим може часто захоплюватися іншими жінками, змінювати дружині він не стане.