З 31 жовтня по 1 листопада в Головному управлінні ДСНС України у Рівненській області відбулась перевірка з питань тренування Аварійно-рятувального загону спеціального призначення та 63-го зведеного пожежно-рятувального загону щодо дій за призначенням.

Дані заходи проводились відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2016 рік, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 06 квітня 2016 року №269-Р.

Так, членами комісії ДСНС в складі трьох чоловік під керівництвом заступника начальника відділу Департаменту реагування на надзвичайні ситуації полковника служби цивільного захисту Олександра Літвіна перевірено готовність аварійно-рятувального та зведеного пожежно-рятувального загонів для виконання особливих завдань, перевірено комплектування особовим складом, технікою, засобами зв’язку та речовим майном.

Рівне нщини є особливим регіоном, адже знаходиться в зоні дії двох атомних електростанцій. Також на території області розташовано близько п’ятисот потенційно-небезпечних об’єктів, 11 з яких є хімічно-небезпечними, тому дуже важливо тримати на постійному контролі стан високої готовності рятувальників до виконання завдань за призначенням.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС України у Рівне нській області.