Астрологія – не наука про вплив зовнішніх космічних сил на життєві відносини людини і її поведінки в суспільстві. За допомогою астрології, людина може отримати знання у вигляді карти майбутніх подій. Отож, пропонуємо і Вам долучитись до цього таємного знання.

Овен Сьогодні як ніколи потрібно дотримуватись обережності у будь-яких питаннях, пов'язаних з грошима. Будьте уважніше і у відносинах з коханою людиною, адже навіть невелике непорозуміння може викликати цілу бурю.

Телець Сьогодні може статися все — романтичні зустрічі і побачення, оригінальні сюрпризи, любовні зізнання, пристрасні ночі, сварки і ніжні примирення. Ви будете в полоні романтичних почуттів. Тільки не намагайтеся пробудити в улюблених ревнощі, інакше це призведе до охолодження почуттів.

Близнюки День схиляє до нестандартного способу думок, і це допоможе вам на багато що подивитися під новим кутом. Особливо це буде помітно у творчих людей, які відчувають прилив натхнення.

Рак Цей день може бути вдалим, якщо ви відмовитеся від алкоголю, не будете слухати брехливі обіцянки і не вступати в конфлікти. Будьте обережні за кермом, а також під час приготування їжі, є небезпека обвариться.

Лев Ситуації цього дня будуть складні, але вони підштовхують вас до змін, необхідність яких ви давно відчували. Навколишні гранично щирі і готові до взаємодії, використовуйте це. Важливі зустрічі і листування ретельно обмірковуйте.

Діва Цей день обіцяє бути дуже вдалим. Ви навіть здивуєтеся тому, скільки можливостей відкриється перед вами. Ваша наполегливість буде сприятлива і затребувана для успіху в будь-яких справах — і в любові, і в бізнесі, і в кар'єрі.

Терези Не варто сперечатися з жінками, щоб не зіпсувати настрій на весь день. Не варто купувати одяг і змінювати імідж. Намагайтеся дотримуватися гігієни, так як уразлива шкіра обличчя. Операція на обличчі або голові може мати самі негативні наслідки.

Скорпіон Сьогодні вам краще не приймати важливі, відповідальні рішення. Зірки то і справа будуть схиляти до прийняття радикальних заходів, а це не завжди добре. Саме тому краще зайвий раз усе обміркувати, перш ніж висловити свою думку і тим більш почати діяти.

Стрілець Сьогодні вам доведеться діяти з подвоєною енергією і рішучістю. У вас є всі шанси підштовхнути оточуючих на які-не будь корисні і важливі справи. При цьому ви можете ставитися до справ з надмірною серйозністю, а ваше почуття гумору буде явно не на висоті.

Козеріг Сьогодні вам буде складно утримувати в собі свої емоції та бажання. Ховати голову в пісок і намагатися стримувати свої пориви навряд чи вийде — почуття то і справа наполегливо нагадувати про себе, намагаючись вирватися назовні.

Водолій Сьогодні ви будете володіти особливим магнетизмом, навіть проти волі привертаючи увагу оточуючих до себе. Для цього не доведеться щось особливе говорити і робити—мовчання може виявитися не менш інтригуючим, ніж ваші слова. Використовуйте це у своїх інтересах. Заведіть знайомство з потрібними людьми, забезпечте собі підтримку в якійсь справі.

Риби Сьогодні вам потрібна логіка і прагматизм. Виявляйте розсудливість і тверезий розрахунок, ж емоції і почуття надішліть на другий план. Логіка сьогодні буде превалювати навіть у любові — день зовсім не підходить для романтичних безумств, але ідеальний для конкретних кроків і пропозицій.