Останнім часом дуже актуально стоїть питання підвищення мінімальної заробітної плати, і це питання потрібно не лише обговорювати, а нарешті вже зробити.

Зараз мінімальна заробітна плата становить 1450 грн, в грудні буде 1600 грн.

Це просто жалюгідно, це жалюгідні копійки. Натомість кнопкодави отримують 17000 тис грн, і можливо з наступного року отримуватимуть 33 тисячі чи 36 тисяч, не пам’ятаю, але це не важливо, все рівно їм буде мало. Я впевнений на наші зарплати, вони б не протримались і дня.

Отож, 3200? Це недостатньо, але це впевнено можна назвати, хоч щось.

Правда і ціни піднімуться і долар вскочить, але це вже питання інше. Я дуже сподіваюсь, що уряд дотримає своє слово, і вже з 1 січня 2017 року 4 мільйони українців, які отримують мінімальну заробітну плату в розмірі 1450 отримуватимуть 3200.

Нам всім хочеться жити в нормальній країні, ми хочемо не їздити на заробітки в інші країни, а хочемо щоб і в нас була така ж сума, і це можливо зробити, змініть тільки менталітет, погляди, цю радянську систему вже, хочете в Європу – так дайте людям можливість жити так як живуть європейці.

Ми чекаємо покращення! Дайте нам його, і ми полюбимо вас! Навчіться думати про народ!

✍✍✍
Стаття учасника проекту "Здобувай досвід разом із "Рівне 1" Дениса Алейнікова.

Надсилай свої статті на електронну адресу office@rivne1.tv й очікуй повідомлення від модератора з посиланням на її публікацію на сайті rivne1.tv.

Автор статті, яка набере найбільшу кількість переглядів, матиме можливість стажування у ТРК «Рівне 1».

Не втрать свій шанс!

Деталі проекту