((http://www.slovoidilo.ua/2016/10/28/infografika/polityka/obicyanky-meriv-centru-i-zaxodu-ukrayiny-choho-ochikuvaty-do-kincya-2016-roku)("Слово і діло")) вирішило підготувати низку інфографік про обіцянки мерів міст, які вони мають виконати до кінця 2016 року. В цьому матеріалі розглянемо обіцянки міських голів Хмельницького, Житомира, Рівного та Вінниці.

Міський голова Рівного Володимир Хомко та міський голова Вінниці Сергій Моргунов дали по 4 зобов'язання, пообіцявши виконати їх до кінця року. Самі обіцянки дивіться нижче на інфографіці.



pic

Найбільше обіцянок, які мають бути виконані до кінця 2016 року, дав мер Хмельницького Олександр Симчишин – 6. Так, він зобов'язався закупити 10 тролейбусів, відкрити першу велодоріжку, встановити 50 електрозаправок, відремонтувати харчоблок у міській дитячій лікарні, відкрити філію ЦНАП в одному з мікрорайонів міста й створити в мікрорайоні Озерна нові транспортні маршрути.

Його колега з Житомира Сергій Сухомлин дав 5 обіцянок: виділити пільговикам 10 квартир, реконструювати вулицю Михайлівську, відкрити дві амбулаторії сімейної медицини, провести комплексний ремонт мікрорайону Нижня Польова та утеплити 22 соціальних об'єкти.