Протягом цієї ночі патрульні виявили 2 водіїв, в автомобілях яких були, ймовірно, наркотичні речовини.

Вчора, близько 9-ї вечора, інспекторам надійшла інформація, що водій та пасажир автомобіля ВАЗ 21093 можуть бути причетними до вчинення адміністративного чи кримінального правопорушення. Патрульні зупинили автомобіль на вулиці Соборній і при спілкуванні виявили у водія та пасажира ознаки наркотичного сп'яніння. 32- річному водію, мешканцю Рівного запропонували пройти освідування на стан наркотичного сп'яніння, і він погодився пройти його в медзакладі. А при поверхневій перевірці у 30-річного пасажира, мешканця Зорі, патрульні виявили речовину білого кольору зовні схожу на первентин та лампочку із залишками речовини, подібної на наркотичну.

Близько 1-ї ночі, на вулиці Соборній 156, біля театру, патрульні виявили автомобіль OPEL, який стояв з порушенням ПДР. Під час перевірки документів у патрульних виникли підстави вважати, що водій знаходиться в стані наркотичного сп'яніння. 22-річний мешканець Козлина погодився пройти освідування в медзакладі. Між іншим, протягом місяця, а саме 16 та 24 жовтня, на нього уже двічі складали протокол за керування у стані наркотичного сп'яніння. А при поверхневій перевірці автомобіля інспектори знайшли в ньому речовину, схожу на наркотики.

На місце обох подій патрульні викликали слідчих. Чи будуть на водії складені протоколи за ст.130 КУпАП (керування у стані наркотичного сп'яніння) стане відомо залежно від результатів тестів.

pic

pic

pic

pic

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

В автомобільній аварії загинув 26-річний рівнянин [ФОТО]

На Рівне нщині поліцейські знищували наркотики [ФОТО, ВІДЕО]

На Рівне нщині за ніч горіло 7 авто [ФОТО]

У Рівному спіймали п'яного турка за кермом [ВІДЕО]