Самостійно відбілити зуби можна, при цьому, варто зазначити, процедура вийде менш затратною у порівнянні з вартістю цієї послуги у стоматологічному кабінеті. До того ж ви вбережете себе від стресу самого лише відвідування стоматклініки, а ще зможете впевнитись - наша краса у наших руках, варто лише обирати правильні методи для її вдосконалення.

Стреси, важка робота не тільки негативно впливає на стан шкіри обличчя, наше самопочуття, а й на спосіб життя. Тут і стають на озброєння кава, інколи цигарки, які за нашими помилковими судженнями, допомагають пережити навантаження. Що тоді говорити про посмішку, яка з часом стає не зовсім привабливою. Тому варто хоча б кілька хвилин приділяти і їй, аби та віддячила білизною.

Перш за все треба очищати ротову порожнину після перекусу, сніданку чи вечері. Для цього не пошкодувати гроші на якісну щітку і зубну пасту, а ще придбати зубну нитку і корисний бальзам.

Але варто пам'ятати, що якщо ви задумали піти далі і відбілити зуби, то для цього не обов'язково сильно тратитись. Є дієві домашні засоби, а саме суміші доступних нам інгредієнтів:

— Яблучний оцет з харчовою содою;

— Сода і зубна паста;

— Сода і полуниця;

— Бананова шкірка;

— Апельсинові шкурки та лавровий лист.

Відбілювання зубів банановою шкіркою:

Придбайте банани і оберіть стиглі але такі, що не мають пошкоджень на шкірці. Поділіть банан навпіл, частину відкладіть, а іншу можете з'їсти. Шкірку ж приготуйте для основної процедури - наріжте шматками 2x4 сантиметри. Почистіть зуби, після чого прикладіть смужку шкірки банана до зубів і закрийте рота. Тривати це має з хвилину, далі ж іншою смужкою проведіть масаж зубних рядів. Продовжуйте процедуру протягом трьох хвилин. З третьою смужкою повторюєте такі ж маніпуляції, що і з першою. Потім протримайте зуби в оскалі, десь до 7 хвилин, так щоб речовина могла контактувати з повітрям. На завершення пройдіться по зубах сухою щіткою. А опісля прополощіть рот. І вже геть щоб закріпити ефект - почистіть зуби зубною пастою. Якщо виконувати процедуру регулярно, а це вранці і ввечері, то посмішка постійно залишатиметься білосніжною.