Повідомлення про викрадення у Франції рівнянки та її доньки на спецлінію «102» надійшло сьогодні, 25 жовтня, близько четвертої ранку. 37-річний житель Рівненського району вирішив таким чином повернути сестру з племінницею на Батьківщину.

Чоловік розповів поліцейським, що його 34-річна рідна сестра, рівнянка, через Інтернет познайомилася з іноземцем. Тиждень тому вона з 16-річною донькою виїхали у Францію до майбутнього чоловіка-вітчима. Та останній забрав нібито їхні паспорти, утримує у передмісті Парижа та вимагає за них дві тисячі 400 євро.

Поліцейські Рівне нського районного відділення упродовж декількох годин сконтактували із консульством України у Франції, Міністерством закордонних справ, Інтерполом і французькими колегами, які допомогли відшукати рівнянок. З’ясувалося, що їхньому життю нічого не загрожувало, а про своє викрадення дізналися від правоохоронців.

На щастя, цей факт не підтвердився, але працівникам поліції доводиться вникати у сімейні інтриги та з’ясовувати остаточну причину такого вчинку. Достеменно відомо поки одне — брат хотів повернути сестру із племінницею на Батьківщину.

Тож питання часу, як закінчиться французька любов для 34-рівнянки та чи вийде вона заміж за іноземця, якому перед правоохоронцями довелося виправдовуватися за те, чого не скоїв.

Про це повідомоляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.