У спільноті ((https://vk.com/tipove_rv?w=wall-35005636_986555)("ТР")) очевидці повідомляють, що нібито на автомагістралі поблизу Дубно перекинула фура з львівськими номерами, яка перевозила сміття.

"Фура із львівськими номерами перекинулась поблизу м.Дубно. Що ж вона перевозила? Правильно- сміття. Львівське сміття подорожує більше як я. Невже Рівне нська область стала новим полігоном для львівського непотребу? Про стан водія наразі невідомо." - Йдеться на сторінці спільноти.

pic

pic

pic

pic

pic

За офіційною інформацією, близько о пів на дев’яту ранку 25 жовтня при в’їзді у Дубно перекинувся вантажний автомобіль «MAN», який перевозив побутові відходи. В результаті автопригоди ніхто не постраждав.

На місці пригоди поліцейські встановили, що 41-річний водій, житель Львівської області, працює в одній із приватних компаній, що займається транспортними перевезеннями. Чоловік пояснив, що віз сміття зі Львова до Києва. На дубенській об’їзній в авто вистрелило колесо, що призвело до перекидання вантажівки в кювет.

Зараз комунальники та працівники дорожньої служби займаються впорядкуванням проїзної частини дороги. Кабіна водія досі не піднята. Водій, посилаючись на це, не надав поліції жодних документів про свій вантаж.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває перевірка.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic

pic