Що віщують зорі усім знакам зодіаку:

Овен Це день, коли ви ризикуєте вступити в конфлікт, який вкрай негативно позначиться на вашому положенні в суспільстві або стосунках з близькою людиною. Тому сьогодні краще рішуче уникати будь-якого з'ясування відносин, і тим більше прямих зіткнень і сварок.

Телець Сьогодні у вас в голові то і справа будуть народжуватися різноманітні плани, що стосуються пристрою і перебудови свого будинку або дачі. Плани ці будуть досить конструктивні і розумні, але їх може бути так багато, що не факт, що у вас коли-небудь дійдуть руки до їх здійснення.

Близнюки Сьогодні зірки обіцяють, що емоції будуть мінливі, як вітер, але, незважаючи на цю мінливість, вони можуть досягати величезної сили — у кого-то руйнівної, у кого-то творчої, як пощастить. День наділяє такими якостями, як енергійність, допитливість, пробивні здібності і величезна віра в себе.

Рак Сьогодні вам буде цікаво все навколо, зірки наділяють вас активністю, емоційністю, творчою енергією і невтомною цікавістю. Навколишні можуть не помітити, як розкриють вам душу, виболтав свої секрети, — настільки вдячним слухачем ви будете.

Лев День наділяє вас такими якостями, як сила волі, організованість і цілеспрямованість. Ви здатні сьогодні тримати ситуацію під контролем, впевнено просуваючись вперед. Так що якщо у вас є амбітний план, саме час почати діяти.

Діва Енергетичні ресурси вашого організму на висоті, здоров'я та активності вам не позичати, що породжує впевненість у собі і своїх діях. У вас сьогодні є шанс підняти авторитет і знайти спільну мову навіть з самими незговірливими людьми.

Терези Сьогодні ваша впевненість в якомусь питанні може дати збій. Те, в чому ви були переконані на всі сто відсотків, може раптом виявитися не таким, як ви думали, поставши несподіваною стороною. Втім, можливо, ви і самі перегляньте свою думку в якомусь питанні, помінявши його на протилежне.

Скорпіон Вдалий день для пошуку підходящих способів поліпшення фізичного стану, оздоровлення. Враховуйте естетичний фактор. Дієвим буде те, що привабливо. І в інших аспектах життя і відносин зовнішнє буде визначальним, навіть якщо ви розумієте, що це не основна запорука успіху.

Стрілець Підкреслюйте вашу респектабельність і не поспішайте з реакціями на слова і дії оточуючих. Багато речей будуть відбуватися під впливом емоцій, але до вас це не відноситься. Якщо правильно розставити пріоритети, ефективність вашої роботи може збільшитися в рази.

Козеріг Сьогодні очікується висока конкуренція і агресивність у суспільстві, тому що мирні контакти будуть налагоджуватися з працею. Ті, хто займається приватним бізнесом, зможе досягти успіху. Можливо, і вам краще стримати емоції і переглянути своє ставлення до деяких важливих речей, тільки потрібно керуватися здоровим глуздом, а не сіюминутними почуттями.

Водолій Це найкращий час для того, щоб навести порядок у фінансових справах, скласти плани на найближчий час. Зараз ви налаштовані, по-перше, серйозно, а по-друге, реалістично, що дозволяє будувати повітряні замки, а куди більш реальні земні споруди.

Риби Сьогодні важлива і потрібна трохи більша, ніж звично для вас, відкритість в особистих стосунках; саме вона стає визначальним чинником не тільки вашого власного комфорту, але і душевної рівноваги ваших близьких. У цей день добре відмовлятися від шкідливих звичок або чого-те, що заважає вам у житті, переглядати ставлення до життя.