Вчора, близько 1-ї дня, патрульним надійшов виклик про крадіжку з квартири на вулиці Степана Бандери. Заявниця повідомила, що в неї було викрадено телевізор, золоті та біжутерні прикраси, грошові кошти, два мобільні телефони, дублянку та документи. По факту крадіжки на місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу.

Близько 3-ї години патрульним надійшов виклик про особу, яка поводить себе неадекватно на вулиці Київській. В приміщенні автовокзалу інспектори помітили громадянина, який мав ознаки наркотичного сп'яніння та чіплявся до перехожих. Патрульні під час поверхневої перевірки виявили медичну довідку на імя заявника з виклику квартирної крадіжки та вироби, ззовні схожі на золоті прикраси. На місце охоронці порядку викликали власницю помешкання, де вона впізнала свої речі та дублянку, що була на 18-річному мешканцю Дубровицького району.

Про інші вкрадені речі підозрюваний повідомив, що вночі зі своїм знайомим завіз їх в Карпилівку. На місце події інспектори викликали слідчих. Патрульні доставили особу в медзаклад з метою огляду на стан алкогольного та наркотичного сп’яніння, а потім в відділок поліції для встановлення всіх обставин по факту крадіжки.

pic