Облаштувати 30 “розумних зупинок” за 958 тисяч гривень пропонують у Рівному. Проект щодо цього може отримати фінансування за громадським бюджетом.

Ним передбачається, облаштувати основні зупинки міста електронними табло, на яких відображатиметься час приходу всіх видів громадського транспорту та інша корисна інформація.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Громадський бюджет: у центрі Рівного можуть встановити антивандальні меблі з можливістю підзарядки гаджетів

Громадський бюджет: у Рівному може з'явитися урбан парк

Як зазначає автор проекту Марія Димухамедова, крім того в цій конструкції буде розташовуватися прилад для підзарядки мобільних телефонів та роздачі Wi-Fi.

Таким чином пропонується забезпечити більшу частину міста корисною інформацією про те, який транспорт і коли має прибувати. А також надати можливість людям, які чекають громадський транспорт переглядати на своїх телефонах інтернет-сторінки, або ж при потребі підзаряджати мобільні телефони, що також є дуже корисним.

Нагадаємо, наразі в Рівному діють дві “розумні зупинки”, які розміщені на Театральній площі. Щоправда, не всі їх “інтелектуальні” функції працюють.