Вже сьогодні до тепла підключилися Радивилівський та Демидівський райони. Таким чином опалювальний сезон розпочато у всій Рівненській області.

Наразі тепло безперебійно постачають до 370 дитячих садочків, 672 шкіл, 93 лікарень. Водночас теплоносій отримують майже 1400 житлових будинків, які мають централізоване опалення. Усі заклади та багатоповерхівки обігрівають понад вісім сотень котелень.

За інформацією департаменту ЖКГ, енергетики та енергоефективності Рівне нської ОДА, на сьогодніі в області збоїв у роботі системи теплопостачання немає. Окрім того, з початку 2016-го року Рівне нщина повністю розрахувалася за спожитий природний газ.

Коментуючи результати моніторингу Мінрегіону щодо старту опалювального сезону, Віце-прем'єр-міністр – Міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко відзначив Рівне нщину, як одну із областей, де успішно розпочався опалювальний сезон.

«Вперше в історії незалежної України опалювальний сезон розпочався з огляду на температурний режим, а не за календарним принципом», - відзначив Геннадій Зубко.