Мешканець Сарненщини саме пішов на день народження племінниці, коли до його будинку уліз невідомий та поцупив форму та три нагороди з документами. Поліцейські встановили особу крадія, на якого чекає черговий термін.

Дванадцятого жовтня о 15 годині 44-річний мешканець села Обірки пішов на день народження своєї племінниці у цьому ж селі. Коли повернувся близько дев’ятнадцятої, помітив зміщене вікно, але у будинку, начебто все було на місці.

Однак наступного ранку виявив відсутність своєї форми, на якій були прикріплені нагороди: медаль за участь в АТО, медаль «За захист держави», Хрест «За мужність». У кишені форми також перебували і документи до нагород. Крім того, невідомий також викрав ще один комплект форми, та інші деякі речі з рюкзаком. Чоловік проживає у будинку сам, тож крадій скористався його відсутністю.

Поліцейські Сарненського відділу поліції за цим фактом відкрили кримінальне провадження та розпочали пошуки зловмисника.

Того ж дня працівники карного розшуку оперативно встановили особу чоловіка, який може бути причетним до скоєного злочину. Ним виявився 23-річний мешканець селища Клесів. Рік тому він звільнився із місць позбавлення волі, де перебував за скоєння зґвалтування. За місцем проживання він з’являвся рідко, здебільшого ночував у своїх знайомих. У помешканні одного з них, оперативники виявили викрадений рюкзак з деякими речами.

Наразі самого молодика поліцейські ще шукають. За скоєне йому загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic