Вже завтра, 19 жовтня, представники туроператора TPG та перевізник BRAWO AIRWAYS підпишуть угоду з Рівненським аеропортом про старт чергової чартерної програми до Єгипту.

Представники туроператора планують, що чартерна програма діятиме до весни 2017 року та передбачатиме по два рейси до Єгипту щотижня. Зокрема, з рівненського аеропорту літаки літатимуть до Хургади та Шарм-ель-Шейху.

Прилетіли. Чи побачить ще Рівне нський аеропорт регулярні пасажирські рейси? [ВІДЕО]

Вже цього тижня представники туроператора та аеропорту мають підписати угоду про початок чартерної програми до Єгипту. А 19 жовтня з аеропорту відправляється перший літак до Шарм-ель-Шейху. За нашою інформацією всі квитки на рейс продані, і це вселяє віру в те, що програма буде не менш успішною, ніж до Турції.

З нового року рівняни зможуть літати до Польщі

Наразі залишається відкритою проблема заблокованих рахунків рівненського аеропорту та забезпечення його відповідною технікою для роботи аеропорту в зимовий період.

Подорожують з Рівного, а повертаються через Київ: перші авіарейси Рівне нського аеропорту

Влада з’ясовує, яка техніка необхідна першочергово. Цілком можливо, що вони будуть її орендувати. Адже купувати дороговартісну техніку заради однієї чартерної програми недоцільно. Зараз активно йдуть підготовчі роботи щодо запуску регулярного рейсу на Люблін. Зокрема, польська сторона вивчає технічні можливості нашого аеропорту.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.