Дев’ятого жовтня на вулиці Безручка у Рівному 31-річний рівнянин побачив чоловіка, який чимдуж тікав від потерпілого. Небайдужий перехожий затримав зловмисника та відразу повідомив до поліції.

Слідчо-оперативна група, яка негайно прибула за викликом, встановила, що близько 18 години у кафе на вулиці Безручка зайшов 50-річний мешканець обласного центру. За столиком сиділи два незнайомих йому чоловіки, які запросили до столу. Через деякий час усі троє вийшли на вулицю, де незнайомці, нічого не пояснюючи, почали бити чоловіка.

Один із зловмисників витяг з кишені куртки телефон, інший — вирвав з рук пакет із продуктами та обоє кинулися навтьоки. Потерпілий побіг за кривдниками із криками повернути викрадене.

У цей час 32-річний рівнянин проходив повз. Помітивши утікача, не роздумуючи, затримав зловмисника та відразу зателефонував до поліції. Зловмисником виявився 41-річний рівнянин, раніше судимий за розбій. Поліцейські вилучили у нього викрадений мобільний телефон.

Слідчі за фактом грабежу відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України. Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Поліцейські встановлюють місце перебування іншого співучасника злочину, триває досудове розслідування.

Повідомляє Відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic