За добу на дорогах області трапилося три дорожньо-транспортні пригоди, у яких троє осіб загинули, ще двоє потрапили до лікарні з різними травмами.

У селищі Млинів на вулиці Поліщука 7 жовтня близько 15 години 42-річний водій автомобіля «Mercedes Benz», перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки та здійснив наїзд на 24-річну велосипедистку з малолітньою дитиною. У результаті ДТП матір і трирічний син, місцеві жителі, отримали забої грудної клітки. Крім того, в хлопчика діагностували закриту черепно-мозкову травму та численні забої голови. Зараз він перебуває у дитячому відділенні Млинівської центральної районної лікарні.

Поблизу села Олександрія близько 20 години 7 жовтня на перехресті автодороги «Городище-Рівне -Старокостянтинів» 22-річний водій автомобіля «Audi», житель села Біла Криниця, рухаючись зі сторони обласного центру в напрямку Костополя здійснив наїзд на пішохода, який раптово з’явився на проїжджій частині. У результаті зіткнення 51-річний мешканець села Пухова від отриманих травм загинув на місці.

Через півтори години того ж вечора у селі Вичавки Демидівського району 39-річний водій автомобіля «ГАЗ-3102» не вибрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на 52-річного пішохода, місцевого мешканця, який перетинав проїжджу частину. Автомобілем «швидкої» потерпілого доставили в реанімаційне відділення районної лікарні, однак отримані травми виявилися несумісні з життям і згодом чоловік помер.

А вже сьогодні, 8 жовтня, близько шостої ранку у Корецькому районі поблизу села Бриків не розминулися вантажівка і гужова підвода. Слідчо-оперативна група на місці встановила, що 35-річний мешканець Львівської області, керуючи автомобілем «Scania», на автодорозі «Київ-Чоп» здійснив наїзд на підводу, яка їхала у попутному напрямку. У результаті зіткнення 64-річний пасажир гужового транспортного засобу, мешканець села Користь, від отриманих травм загинув на місці. 35-річний погонич, односельчанин загиблого, отримав незначні тілесні ушкодження.

За фактами порушення правил безпеки дорожнього руху відкриті кримінальні провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic

pic